Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak? Help!
Szóval, van egy lány, akivel kb 2 és fél éve ismerkedtem meg. már akkor nagyon bejött nekem, de még nem éreztem olyan komolynak a dolgot, és mivel elég csendes, visszahúzódó vagyok nem léptem semmit. Viszont az utóbbi fél évben rájöttem, hogy őrülten szerelmes vagyok belé, nem tudom (és nem is akarom) kiverni a fejemből, szeretem őt. Viszont most épp van barátja de ettől függetlenül sokat szoktunk beszélgetni és nagyon jóban vagyunk. Segítsetek, mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá? (nem akarom tönkre tenni a kapcsolatát, mert nekem fontos, hogy Ő boldog legyen, de nagyon bánt, hogy nem én vagyok az, aki boldoggá teszi)
Az utóbbi időben egy kicsit megint változott a kapcsolatunk, eddig ha én nem írtam neki semmit, akkor aznap általában nem beszéltünk :( DE az utóbbi 2 napban sok dolgom volt, és kicsit mindig késve is keltem fel így elfelejtetem enki küldni jóreggelt sms-t és most először Ő küldött először, nem csak válaszolt hanem reggel Ő rt először nekem. De közben még mindig ott van a barátja akivel a múltkor "kicsit" összevesztek mert a srác nem védte meg, nem állt mellé mikor arra lett volna szüksége, csak az esemény után vigasztalta amiért (a blogjából tudom) Ő egy kicsit megharagudott rá. (ez a megharagudás és a reggeli sms ek pontosan egymás utáni napra esnek (első volt a "veszekedés a barátjával és következő napokban az sms ek)
Mit tehetnék, KÉRLEK segítsetek
16/F
16/L
2-3 éve???
Megmondom, mit csinálj. Gondold végig az életed. Mi az amit önszántadból elvállaltál, és eredményes lettél benne? Na, csináld azt. És amint úgy látod, hogy TÉNYLEG szakítani fognak, kezdd el a csipkelődést. De addig ne avatkozz közbe, amíg járnak. Remélem segítettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!