Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit csináljak? Help!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak? Help!

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány, akivel kb 2 és fél éve ismerkedtem meg. már akkor nagyon bejött nekem, de még nem éreztem olyan komolynak a dolgot, és mivel elég csendes, visszahúzódó vagyok nem léptem semmit. Viszont az utóbbi fél évben rájöttem, hogy őrülten szerelmes vagyok belé, nem tudom (és nem is akarom) kiverni a fejemből, szeretem őt. Viszont most épp van barátja de ettől függetlenül sokat szoktunk beszélgetni és nagyon jóban vagyunk. Segítsetek, mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá? (nem akarom tönkre tenni a kapcsolatát, mert nekem fontos, hogy Ő boldog legyen, de nagyon bánt, hogy nem én vagyok az, aki boldoggá teszi)

Az utóbbi időben egy kicsit megint változott a kapcsolatunk, eddig ha én nem írtam neki semmit, akkor aznap általában nem beszéltünk :( DE az utóbbi 2 napban sok dolgom volt, és kicsit mindig késve is keltem fel így elfelejtetem enki küldni jóreggelt sms-t és most először Ő küldött először, nem csak válaszolt hanem reggel Ő rt először nekem. De közben még mindig ott van a barátja akivel a múltkor "kicsit" összevesztek mert a srác nem védte meg, nem állt mellé mikor arra lett volna szüksége, csak az esemény után vigasztalta amiért (a blogjából tudom) Ő egy kicsit megharagudott rá. (ez a megharagudás és a reggeli sms ek pontosan egymás utáni napra esnek (első volt a "veszekedés a barátjával és következő napokban az sms ek)

Mit tehetnék, KÉRLEK segítsetek

16/F

16/L

2013. ápr. 21. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
addig ne avatkozz bele a dolgukba, amíg együtt vannak
2013. ápr. 21. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:
és addig amíg együtt vannak mit kezdjek magammal? beleőrülök ebbe az érzésbe, napi 24 órából 25 öt gondolok rá és (bár sosem voltunk "úgy" együtt) rettentően hiányzik, szó szerint már fáj a hiánya!
2013. ápr. 21. 20:45
 3/7 Vackorka ***** válasza:
Hát ha jó barátja vagy, akkor gyakorlatilag semmit nem tudsz tenni, hogy a tied legyen, őszinte leszek az esélyeid majdnem egyenló a nullával. Igaz van hogy barátságból lesz szerelem, de ez annyira ritka mint lakatlan szigeten a tömegverekedés. Sajnos ha a lány bekategorizált barátnak, onnan nem igazán van kiút.
2013. ápr. 21. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:
de én mindennél jobban szeretem Őt, nem tudom, hogy mihez tudnék kezdeni nélküle, bele fogok ebbe bolondulni!? :'(
2013. ápr. 21. 20:53
 5/7 Vackorka ***** válasza:
Ha csak rákoncentrálsz akkor igen belefgosz bolondulni... és ilyenkor mindenki más láthatatlan lesz, mindenki életében vannak ilyenek, nekem is voltak ilyen időszakok, de rájöttem hogy feleslegesen kinopztam magam, mert semmit nem érnek ezek. Éld az életet, ismerkedj minnnél több nővel, és nem fog érdekelni ez a lány. Még egy megjegyzés a végére, ha feltünően tetszik valaki, azt soha sem tudja az ember megszerezni, szóval ha vonzalmat akarsz benne valahogy ébreszteni azt max ugy tudod megtenni ha ugy teszel mint akit nem érdekel.
2013. ápr. 21. 20:58
 6/7 A kérdező kommentje:
hidd el, próbáltam már elfelejteni, nem írtam neki, nem beszéltem vele napokig, sőtt volt olyan hogy hetekig még egy képet sem néztem meg róla, és próbáltam nem rá gondolni, de nem tudom elfelejteni, és ez így megy már lassan 2,5-3 éve!
2013. ápr. 21. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:

2-3 éve???

Megmondom, mit csinálj. Gondold végig az életed. Mi az amit önszántadból elvállaltál, és eredményes lettél benne? Na, csináld azt. És amint úgy látod, hogy TÉNYLEG szakítani fognak, kezdd el a csipkelődést. De addig ne avatkozz közbe, amíg járnak. Remélem segítettem.

2013. máj. 27. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!