Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy a csaj mit érez irántam? 16/F
Figyelt kérdés
Lassan egy éve ismerjük egymást és nagyon sokat beszélgetünk suliban , facebook-on . Megpróbáltam el hívni de azt mondta nem ér rá vagy pedig nem tudom xD ezt válaszolja. Abba se vagyok biztos hogy érez-e valamint egyáltalán irántam2013. ápr. 21. 15:14
1/9 anonim válasza:
Ha szeretne akkor elmenne Veled, találna időt.. Lehet inkább barát vagy Neki, vagy csak jó Veled dumálni :)
2/9 anonim válasza:
ismerős. velem is ez van (15/f). Szerintem ő sem tudja mit akar. Valószínűleg ambivalens(ha nem érted: google) érzelmei vannak, mert ha nem akrna semmit azt mondaná hogy nem, de az is lehet h nem akar megbántani. Flörtöl veled? ha igen akkor az is lehet hogy szórakozik veled. akkor sem komoly.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát a suliban meg sem ismerem amikor más fiúkkal van .. de amikor egyedül akkor integet és köszön
2013. ápr. 23. 17:06
4/9 anonim válasza:
Jajj, ez nem túl jó:/ ha mások előtt mégcsak nem is köszön.. háát
5/9 A kérdező kommentje:
De ha beszélek vele akkor együtt megyünk ha úgy jönnek ki az óráink néha köszön elötük általában nem szokott mikor ott vannak
2013. ápr. 23. 17:12
6/9 anonim válasza:
De mértnem köszönsz rá olyankor, ha mással van? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Ez nem tudom nagyon ritka has másokkal van köszön még ha el megyek olyankor mellette le szar konkrétan
2013. ápr. 23. 17:21
8/9 anonim válasza:
Akkor nem sok esélyed van nála szerintem ://
9/9 A kérdező kommentje:
hát ha nincsenek ott beszélgetünks stb.. face-en is több órát beszélünk múltkor 19:20-tól 23:20 ig beszélgetünk
2013. ápr. 23. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!