Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18F Csajok nagyon nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bakos Alexander kérdése:

18F Csajok nagyon nagyon fontos kérdés! Kérlek olvassátok el minden féle képen! Nekten lenne szégyenérzetetek vagy bármi más? Mit gondolnátok/éreznétek magatokban ha bele élitek magatokat a helyzetbe?

Figyelt kérdés
18F Tegnap taxiba ültettem egy full részeg csinos 24 éves egyetemista lányt és én úgy láttam mintha tetszenék neki! Úgy nézett rám meg az ölembe akart ülni, bele is ült meg, meg a taxiban és rám feküdt meg hozzám bújt meg mondta hogy öleljem meg és összeölelkeztünk egész szorosan! Egyébként egy buszmegállóban találtam meg full részegen úgy láttam mintha véres lett volna a lába meg is kérdeztem tőle hogy mi de szerencsére vörös bor volt csak! Meg volt egy i phone 4 ese és féltem hogy ellopják tőle ha részeg! Ezért is kísértem haza! Ja meg felhívott egészen a szobájáig és megbeszéltük hogy majd fogunk randizni mert én nagyon kedves aranyos lánynak tartottam és mondtam is neki hogy ha Józan lesz akkor felhívom és megbeszélhetünk egy randit! Erre felhívom ma és azt mondja hogy nem szeretne velem randizni mert igazából már valaki mással randizik! Szerintetek mi lehet a baj? Én arra tippelek hogy szégyen érzete lehet hogy ő full részeg volt! Csajok ha ti full részegek lennétek és valaki haza vinne a saját költségén taxival és tényleg tetszetek egymásnak meg ölelkeztek meg az ölébe akartok ülni akkor ügye ti se találkoznátok velem másnap? Ügye bennetek is lenne ilyen szégyenérzet? Vagy nem jól tippelem?

2013. ápr. 21. 21:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
# 2/11 Am nem vagyok rossz pasi!! Igaz hogy macis alakom van de egyáltalán nem vagyok rossz pasi! Szépen elegánsan öltözöm! Adok magamra! Ápolt vagyok meg minden érted!... Ott van a dumám is!... És még se kellek neki! Ha csúnya lennék akkor megértem! De jó arcom van meg minden! Nagydarab vagyok! ÉS kedves voltam vele nagyonhh....
2013. ápr. 24. 17:11
 12/15 A kérdező kommentje:
# 3/12 Lehet! De remélem nem minden lány ilyen! Csak nem forr már ennyire a vérük!... Remélem nem minden lány ilyen hogy csak úgy oda adná magát mindenkinek részegen! Nekem ilyen nem is kéne amúgy!...
2013. ápr. 24. 17:16
 13/15 A kérdező kommentje:
# 5/13 Az tuti hogy az nem érzi magát kellemetlenül!... Nekem az fordult meg a fejemben hogy esetleg tényleg nagyonhh tetszhettem neki mert úgy éreztem lehet hogy ezt egy kicsit furcsa kimondani de mintha úgy éreztem volna mintha szikrázott volna valami közünk pedig részeg volt a csaj! De tényleg nagyon nagyon szikrázott! És talán jó pasinak tartott és így nem akart megismerkedni velem hogy őt full részegen láttam és neki így kell indítani egy randin! ilyen felállással! Nekem ez fordult meg a fejemben! De amúgy kitudja hogy volt! HOgy mi járhatott az ő fejében! Sajtos nem látok be az emberek agyába!... :SS :///////
2013. ápr. 24. 17:25
 14/15 A kérdező kommentje:
# 8/14 Teljesen igazad vannn!!! Hát gondoltam magamba hogy tuti leitatták a barátai vagy szülinapja van aztán leitta magát! Mindenkivel előfordul hogy berugik 1x 2x velem is volt már ilyen! Ez még annyira nem is zavar volna mert tényleg nagyon aranyos kedves lányhh volt! Megbocsájtható bűn szerintemmm
2013. ápr. 24. 17:33
 15/15 A kérdező kommentje:
# 9/15 Mert engem nem érdekel a szex!!! Sokkal fontosabbnak tartom a szerelmet az érzelmeket stb... Felejthetetlen pillanatokat romantikát stb... Nem az a célom hogy meg dugjam és kész!!! Hol marad a többi szép dolog egy kapcsolatban! Nem kell állandóan a élvezetet hajszolni!!!... Engem is érdekel a szex de nem ilyen szinten hogy csak dugjak és kész!... ÉS akkor hol marad a szerelem?? Áhh esküszöm hogy nem is értem csajok a többi férfit hogy miért csak a kúrva sexet hajszolják!... Befűtenek benneteket ( Ígérnek fűt fát) utána meg otthagynak miután megvoltatok és összetörik a szíveteket!... :/// :SSS :@ :@ :@ Az Úrtól kérjen segítséget akivel ilyen megtörtént és össze tört a szíve! Ő majd megerősíti! <3
2013. ápr. 24. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!