Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlott így el a társadalom, hogy egy csúnya lány is azt hiszi magáról, ő egy szépség és bármit megtehet a csúnya fiúkkal, a szép lányokról nem is beszélve, ellenben sok átlagos külsejű fiú önbizalma is a béka feneke alatt van manapság?
a fiúk kényeztették el a lányokat azzal, hogyha nem is tetszett igazán egy csaj, de akkoris rástraroltak hogy legyen szex, meg legyen valaki akivel alhatnak.
szóval sok pasi nagyon igénytelen lett, minden mozgó csajnál próbálkozott, a lányok meg ezt annak vették hogy "hű, hát ennyi pasinak kellek? akkor én szép vagyok, menő vagyok, jócsaj vagyok" - akkor is, ha egy kapafogú bányarém.
ezek után elkezdtek válogatni, míg a pasik jó része ugyanúgy mindenkinél próbálkozik hogy na, ő hátha elvisel - alapon.
a csajok meg ettől vérszemet kapnak, és az van bennük hogy "na jó, de ennél kaphatok jobbat is, csak ki kell várnom míg felszabadul egy menő/helyes/pénzes"
elkapattátok őket ezzel a mindenkinél-próbálkozással, megdobtátok feleslegesen az önbizalmukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!