Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok én ilyen béna és szerencsétlen? (16L)
Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú az osztályból, ő észrevette és megkért, hogy hagyjam békén. Aztán a barátjával lettem jóba, de mikor már elkezdett tetszeni, és többet akartam, mint barátság, ő elkezdett kerülni engem. Miért kell nekem mindig az, akinek én nem? (állítólag tök normális vagyok- ezt 1.-es mondta, és más fiúk szerint szép is vagyok, bár tudom, ez nem számít)2013. ápr. 19. 20:51
2/6 anonim válasza:
jaajbubi:(
nemtom, fiúknál van ilyesmi, hogy ketten haverok, és az egyik elutasít egy lányt, akkor snassz lenne, ha a másik meg összejönne vele... egyszerűen.. hülye érzés a haver felé:D
hagy őket a fenébe, ne foglalkozz velük, keress valaki mást:)
de lásd be, a többi kérdéssel ellentétben itt legalább korrekt volt a srác és nyíltan elutasított ahelyett, hogy mindenféle kerülőutat próbált volna:)
3/6 anonim válasza:
Attól, hogy nekik nem tetszettél, nem jelenti azt, hogy baj lenne veled. Hidd el találkozni fogsz olyannal, akinek tetszel ;)
4/6 anonim válasza:
Nos ,szerintem nyugodj meg,hagyd az egészet,járd az utad és legyél nyilt egy kapcsolatra,de ne túlságosan.
5/6 anonim válasza:
Lehet a viselkedéseddel kergeted el magad mellől őket.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, az első pont pár hete mondta, hogy én vagyok a legnormálisabb csaj az osztályból.
2013. ápr. 19. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!