Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is hagyjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hagyjam a csudába vagy ez csak az én véleményem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

van egy pali aki tetszik és olyan november óta jóba voltunk de márciusban már annyira nem.. (fb-n alig akar velem beszélni, élőben se nagyon) aztán "tükröt mutattam" és kerültem. 1 hét után pont mögöttem ment és pont utánam szólt 'sajnos' de nem szóltam hozzá cs köszöntem de vicces volt mert várta a hülyeségeim :DD végülis megszántam egy kérsz bocipuszit? kérdéssel de persze hogy nem a válasz xd (nemtudja miaz) aztán másnap meg pont oda állt ahol még kikerülni se tudtam hirtelen >< és muszáj volt társalognunk - hagytam kibontakozni de csak annyit sikerült mondania h mizu veled?

régebben se volt nagyon beszédes meg a szájzár előtt sokszor zavarba volt előttem :D nemtudom miért.

amúgy teljesen egymás ellentéte vagyunk.. ő ilyen jókisfiú én meg 'elcseszett tini' (NEM R*BANC!)

ja meg padtársam amikor még jóba voltam a sráccal azt mondta h tuti bejövök neki most meg h nem illünk össze (amit tudtam eddigis xd)

2013. ápr. 18. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi az a bocipuszi? :DFD
2013. ápr. 18. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
az kérlek nagyon összetett mozdulat xd kül csak azért kérdeztem mert tudtam hogy azt mondja h nem :P
2013. ápr. 18. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!