Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzódom hozzá de félek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom hozzá de félek is tőle. Mit tegyek, hagyjam?

Figyelt kérdés
Tetszett egy srác. Én kezdeményeztem nála, kiderült hogy én is tetszem neki, most alakul a kapcsolatunk. Jó minden. De nekem még soha sem volt barátom, emiatt sokszor félek tőle. Attól ahogy megpuszil, megcsókol, megölel. Olyan idegen nekem ez a helyzet. Vonz szexuálisan is, tehát el tudnám vele képzelni a szexet is. De mégis félek tőle....Mit tegyek? Hagyjam inkább abba ezt az egészet?
2013. márc. 28. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ha félsz egy új dologtól, mint például a szerelemtől. De majd ha kapcsolatotok biztosabbá válik, már nem fogsz félni. :) Ezért próbáld meg a kapcsolat jó oldalát nézni. Továbbra is beszélgess vele, és éreztesd vele, hogy te is szereted.
2013. márc. 28. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből a szexre gondolni. Az majd szépen ki fog alakulni, s mire odáig juttok, már nem fogsz félni. :)
2013. márc. 28. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

ez új dolog, ez természetes ,hogy félsz

még ne a szexre gondolj,hány éves vagy? még nem is jártok együtt, így még sok minden más is van előtte, talán azzal kellene kezdeni N

2013. márc. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!