Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy egy túlsúlyos fiúnak is hamarabb lesz barátnője, mint egy sovány fiúnak manapság? Miért nincs olyan lány, aki elfogadna sovány fiúként?
Ezt én se értem egyébként, hogy a súlynak mi köze a párválasztáshoz, vagy értitek, hogy a túlsúlyos pasikra jobban mennek a nők. Mi az összefüggés? Én még mindig úgytudom hogy a nők pont a dagadt pasikat nem szeretik, a soványabb alkat jobban bejön nekik. Mégis mitől lenne jobb egy túlsúlyos pasi? Vagy ez most ilyen divat, hogy a nőknek kövér pasi kell?
Tényleg nem értem...
De ha nem hivsz el csajt randira, akkor hogyan akarsz tapasztalatot szerezni?
Sielni akarsz megtanulni, de nem mersz felcsatolni lecet, mert felsz, hogy bena leszel es elesel?
Futni akarsz, de nem mersz felallni es jarni, mert felsz, hogy eszreveszik, hogy nem tudsz meg futni?
Es mivan, ha az elsö par randi sz@r lesz? Mindegyikböl tanul az ember.
De ha nagyon nem mersz randizni akkor csak kezdjed egy kis beszelgetessel. Ismerös, vagy tökidegen (elönye, hogy lehet soha többet nem latod), odamesz, bemutatkozol, 3 mondatot beszelsz es ennyi.
Kezd akkor picivel, tanulj meg csajokkal beszelni. Ha mar jol megy, erdeklödhetsz randi utan is, ha mar igent mondanak akkor mar jöhet a melyviz.
2 csaj megy az utcan:
- Hüü, ott egy köver pasi, mindjart le is szolitom, mert biztos jo sok ondoja van!
- Ne csinald, nem tudod, hogy milyen hamar kifaradnak a szexben? Hat ez kell neked? Inkabb keress egy vekonyat, azok akrobatikusak az agyban.
- Nem nem, nekem nem az kell, hanem a jo sok ondo, mert igy sokkal nagyobb az eselyem, hogy tovabbadjam a genjeimet!
(ez a beszelgetes minden tinedzsernel lejatszodik napi 2szer, ezert van, hogy az összes köver gyereknek baratnöjük van es csak ugy ragadnak rajuk a csajok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!