Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól gondolom, hogy egy túlsúly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy egy túlsúlyos fiúnak is hamarabb lesz barátnője, mint egy sovány fiúnak manapság? Miért nincs olyan lány, aki elfogadna sovány fiúként?

Figyelt kérdés
Én sportolok, edzek rendszeren, halálra zabálom magam, de olyan genetikai adottságaim vannak, hogy a hízás nem megy, eddigi rekordom, amikor kondizás mellett sikerült 2 kilót felszednem, de ennél tovább nem ment és nem is látszódott meg még ez sem rajtam, így mára úgy vagyok vele, hogy csak fekvőtámaszozom meg hasizomra gyúrok, de tömeg az nem jön fel és már beletörődtem, csak az a baj, hogy a lányok nem képesek így elfogadni és csak nézek mennyi hájas pacáknak van szép barátnője, nekem meg még sosem volt barátnőm sem, mintha az nagyon szégyen lenne, ha valakinek a barátja sovány, mint az , hogy kövér vagy duci.
2013. ápr. 17. 13:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem egyébként, hogy a súlynak mi köze a párválasztáshoz, vagy értitek, hogy a túlsúlyos pasikra jobban mennek a nők. Mi az összefüggés? Én még mindig úgytudom hogy a nők pont a dagadt pasikat nem szeretik, a soványabb alkat jobban bejön nekik. Mégis mitől lenne jobb egy túlsúlyos pasi? Vagy ez most ilyen divat, hogy a nőknek kövér pasi kell?

Tényleg nem értem...

2013. ápr. 18. 19:43
 22/29 anonim ***** válasza:
21: Igen, a nők a vékony pasikat szeretik, és a legundorítóbb fajta a hozzám hasonló rendkívül dagadt férfi.
2013. ápr. 18. 19:47
 23/29 anonim ***** válasza:

De ha nem hivsz el csajt randira, akkor hogyan akarsz tapasztalatot szerezni?

Sielni akarsz megtanulni, de nem mersz felcsatolni lecet, mert felsz, hogy bena leszel es elesel?

Futni akarsz, de nem mersz felallni es jarni, mert felsz, hogy eszreveszik, hogy nem tudsz meg futni?

Es mivan, ha az elsö par randi sz@r lesz? Mindegyikböl tanul az ember.

De ha nagyon nem mersz randizni akkor csak kezdjed egy kis beszelgetessel. Ismerös, vagy tökidegen (elönye, hogy lehet soha többet nem latod), odamesz, bemutatkozol, 3 mondatot beszelsz es ennyi.

Kezd akkor picivel, tanulj meg csajokkal beszelni. Ha mar jol megy, erdeklödhetsz randi utan is, ha mar igent mondanak akkor mar jöhet a melyviz.

2013. ápr. 19. 11:26
 24/29 anonim válasza:
A kövérebb fiúkat azért választják, mert jól tápláltabbak és bővebb ondót tudnak produkálni, tehát jobb a termékenyítő képességük. Viszont a szex közben szerintem hamarabb elfáradnak, míg te ha sovány vagy többet tudsz akrobatikázni, nem fulladsz ki. A másik, ha sovány vagy, hordjál vastagabb pulóvert mert abban kövérebbnek tűnsz. Én nekem is ez a szokásom.
2013. ápr. 19. 16:01
 25/29 anonim ***** válasza:
A kövér embereknek több az ondó :DDD Ez mit számít, úgyse nyelik hanem szalvétába kiköpik :D
2013. ápr. 20. 00:32
 26/29 anonim ***** válasza:

2 csaj megy az utcan:

- Hüü, ott egy köver pasi, mindjart le is szolitom, mert biztos jo sok ondoja van!

- Ne csinald, nem tudod, hogy milyen hamar kifaradnak a szexben? Hat ez kell neked? Inkabb keress egy vekonyat, azok akrobatikusak az agyban.

- Nem nem, nekem nem az kell, hanem a jo sok ondo, mert igy sokkal nagyobb az eselyem, hogy tovabbadjam a genjeimet!

(ez a beszelgetes minden tinedzsernel lejatszodik napi 2szer, ezert van, hogy az összes köver gyereknek baratnöjük van es csak ugy ragadnak rajuk a csajok)

2013. ápr. 22. 10:04
 27/29 anonim ***** válasza:
Én általános sulis koromba nagyon vékony voltam és magas, és mégis tetszettem egy nagyon szép lánynak, de utólag kiderült amikor felkerültem közép suliba hogy nem csak ő volt az egyetlen akinek tetszettem, azóta persze megizmosodtam és erősebb lettem, de nem ez a lényeg hanem az hogy én is sovány voltam, és mégis tetszettem a lányoknak, szerintem a hozzáállásodom kéne változtatni, hogy legyél nyitottabb az emberek felé, vicces jófej meg hasonló, és nem is inkább az alkatodon kell változatni hanem az arcodon, mert ha helyes vagy akkor nagyobb az esélyed egy lánynál, nem azt nézi most egy csaj hogy vékony vagy izmos vagy mert a ruha úgy is eltakarja
2013. júl. 23. 12:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom hogyha vékony vagy és edzel akkor minden edzés után egyél egy protein csokit, elősegíti az izmok fejlődését és az izomtömeg fejlődését, ráadásul finom is, csak ne vidd túlzásba az evését, minden héten olyan 1-2x, mindig edzés után megeszed, a Teszkóban szoktam venni, és ráadásul nem oylan drága mint ezek a testépítő porok, és nincs semmi mellékhatása sem, próbáld ki, tele van fehérjével és vitaminokkal, és ha rendszeresen eszed akkor heteken felül látszani fog az eredmény, én is vékony voltam mint te aztán elkezdtem gyúrni, és enni ezeket a protein csokikat, és elkezdet nőlni a karom és szélesebb lettem, (persze nem szállt a fejembe a dicsőség, félre ne érts) de ezt próbáld ki, nem veszítesz vele szerintem semmit, sok sikert hozzá :)
2013. júl. 26. 14:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Én pedig nagy testalkatú vagyok mégsincs barátnőm mert a lányoknak az sem tetszik. Egyébként akik fiatalon soványok és nem tudnak hízni azok idős korukra meghíznak. De fordítva is igaz aki fitalaon kövér az öreg korukra lefogynak.
2013. aug. 4. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!