Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy egy túlsúlyos fiúnak is hamarabb lesz barátnője, mint egy sovány fiúnak manapság? Miért nincs olyan lány, aki elfogadna sovány fiúként?
Belső és arc. Ennyi. Nem tud érdekelni az alkata,ha a feje nem tetszik,vagy ha unalmas,nagyképű,perverz barom,vagy nincs benne "élet". Lehet akármilyen,ha helyes,hűséges és amúgy tetszik belsőre,nálam már okés.
16l
2 pelda:
- Egyik köver testverpar baratom, sportolnak meg minden, de kicsi Danny DeVitok, de olyan csajaik vannak, hogy lehidalok. Mindkettö nagyon jo fej, nem tenyerbemaszoak, nincsenek elszalva maguktol, de talpraesettek, viccesek, es em rinyalnak, nem felnek odamenni egy szep lanyhoz es elhivni randira öket
- Egy vekony, gizda gyerek, ha akarna sem sportolhatna mert betegsege nem engedi, folyamatosan döngeti a csajokat, olyanokat akikre meg en sem mernek neha ramozdulni. Nem tul okos, nem tul szep, de nyomja a szöveget es annyit csajozik, hogy mar kicsit sok is. De valamikor csak összejön. Dumaja van, habar nekem nem tetszik, nehany csajnak bejön. Arca is van rendesen, de az emberek szeretik mert egy pozitiv ember.
Kicsit szemelyes, de mindenkit meg szoktam kerdezni aki hasonlot posztol:
Te hany csajt hivtal el iden randira? Vagy tavaly? Vagy az elmult 10 evben?
Vagy akartal elhivni de nemet mondott?
Egy megközelitö szamot csak.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy létezik olyasvalaki, aki gizdán szép sorjába szedi fel a csajokat/nőket.
Én is vékony vagyok, de mozgok is, sportolok is, de a kutyának sincs igénye rám. Ennyire elb*szottul szerencsétlen egy vesztes senki vagyok??????
14-es: Ugyanaz a kerdes:
Kicsit szemelyes, de mindenkit meg szoktam kerdezni aki hasonlot posztol:
Te hany csajt hivtal el iden randira? Vagy tavaly? Vagy az elmult 10 evben?
Egy megközelitö szamot csak.
(amugy ha nem tudsz valamit elerni az eletben az legtöbbször miattad van, nem masok miatt. Ez barmire igaz)
Kérdező: A nőket a sok lóvé és a menő verda érdekli, a súly és a kinézet csak másodlagosak. Ha van sok zsé és Ferrári, azzal ki lehet váltani minden más nemszeretem tulajdonságot.
" Te kezdenél egy kövér lánnyal, aki folyton azon siránkozik, hogy senkinek sem kell, mert minden pasi a modellalkatot kedveli? Nyilván nem. Akkor ne rinyálj, hanem fogadd el magad."
Ja kéremszépen,csak ha már ti várjátok el a pénzt, a sportkocsit meg a kiskutyafszát karikáravágva, akkor annyit elvárunk hogy cserébe minőséget is kapjunk. Igazából mindegy, mert úgyis csak alánkfekszetek blazírt arccal, de ez meg már nem a mi bajunk.
13:55 persze, miattunk van az is hogy az anyagiakon kívül a nők semmi mást nem tekintenek értéknek. És igen, mi akartuk hogy így legyen, mert olyan jó ennyit szarozni a nőkkel, élvezzük ahogy elhajtanak minket. Jajhagyjukmár...
,,Te hany csajt hivtal el iden randira? Vagy tavaly? Vagy az elmult 10 evben?
Egy megközelitö szamot csak."
Elmúlt 4 évben senkit nem hívtam randizni. Egyszerűen nem merek tapasztalat nélkül nőkhöz komolyabb szándékokkal közeledni. Meglátják, hogy bénázok, és elküldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!