Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok 90%-a miért csak azokkal a fiúkkal kedves és nyitott a velük való beszélgetésre is akár, akik magasak és jóképűek, a csúnya fiúkat miért kell lenézni?
"Életmentő tanácsokat? Még egy életunt hapsi se kapott itt azt,szóval nem tudom mire vársz kedves 52%-os hozzászóló."
Nos igen, kb. erre számítottam. A lejáratott lózungokon kívül más nemigen jut eszetekbe, úgyhogy tőletek remélni a legkevesebb segítséget.
"Legyél szingli,az úgy is jobb,nem?"
Az vagyok. Feleannyit nem értek, amennyit bajlódni kell veletek.
Egyébként nem azt írtam hogy csak a jóképű pasiknak adtok esélyt (bár az is megérne egy misét,de ez az állítás nemigaz), hanem hogy a gazdagoknak. Lökitek itt az álszent, sunyi szöveget hogy kedves, megértő, hűséges pasit akartok, aztán az első pénzes sportkocsis türhő taplóbarommal leléptek. Ezek után ne csodálkozzatok ha azt se hisszük el nektek amit kérdeztek.
"Akkor mi a probléma? Ha nem hiszel el senkinek semmit,akkor mire számítasz az életedben?"
Senkinek semmit? Ez cseppet meredek. Azonkívül, ha már megéltem ennyi évet, van némi gyakorlatom a kamugépek felismerésében. Nem véletlen született az a mondás hogy "akkor higgy a nőnek mikor ló legel a sírján"...
És az a szégyen, hogy változtatni se akartok magatokon, vagy a közfelfogáson, nem vagytok hajlandóak kilépni a saját árnyékotokból. Ezek után mire számítotok, dícséretre!?
"Ha nem akarsz senkinek esélyt adni,akkor mire ez a nagy lázadás?"
Aki esélyt kér, annak adok, és hidd el, szépségem, igen hamar kiderül, mennyire is gondolja komolyan. Hamarabb, mint hinnéd...
"Ülj a szobádban és nyomd a stratégiai játékokat,úgy is azt szoktátok."
Most speciel ráhibáztál, mert jómagam igen szeretem a Red Alert 2-t. Fúúúj, kocka, monnyonle, tudom-tudom, bezzeg heti 1 hónapot ülni a Failbook előtt, az A-OK... :DDD
"Valamint ha nem hiszed el még azt sem,amit a női nem kérdez,az kinek rossz? A nőknek? Nem! Neked lesz,mert nem tudsz majd megbízni senkiben."
Már megszoktam, hogy nemigen lehet bízni senkiben. Megsúgom egyébként, nektek lesz igazán rossz. Az a kisebbik baj, hogy ilyen anyagias,felszínes felfogással még azok az értelmesebb pasasok is hátat fordítanak nektek, akik amúgy boldogan megosztanák azt amijük van, azaz nyista lóvé, nyista sportkocsi. Az meg a nagyobbik gond, hogy nektek ketyeg a Szent Biológiai Óra, ti akartok családot meg lebabázni, nem mi. Aztán klimaxos, kapuzárásos milfként már hajlandóak vagytok lejjebb is adni, csak hát akkor már késő...
"kezdj tiszta lappal"
Oké. Amint lesz pár csillió fölöslegem ,és fekete BMW-m, azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!