Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok 90%-a miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 90%-a miért csak azokkal a fiúkkal kedves és nyitott a velük való beszélgetésre is akár, akik magasak és jóképűek, a csúnya fiúkat miért kell lenézni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 12:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

20-as: latom teged nagy csalodas ert nemreg. Otthagyott egy gazdag pasiert?

Amugy csak annyit, hogy hogyan tudna egy csaj, hogy van e köteg "Deak" a zsebemben elsöre? Tegyük fel öltözködesem es stilusom nem jelzi, hogy csoro vagyok, de azt sem, hogy fullgazdag.

Ergo el kell kezdenie velem beszelgetnie, hogy ez kiderüljön. Ha meg 5 perc mulva megkerdezi, hogy ugye van penzem, akkor meg ugy ahogy van otthagyom, mert ilyen csaj nem kell nekem.

2013. ápr. 18. 16:07
 22/38 anonim ***** válasza:

Nem ért semmiféle csalódás, csak volt alkalmam kiismerni a nőket ennyi idő alatt.

Hogy honnan látja? Hát többek közt ittjön a kocsi a képbe ugye, vagy a ruhák. Ha megnézel pár pénzeszsák pasit, neked is levágós lesz egy idő után, kik a tehetősek és kik nem azok.

A beszélgetésből meg kb. ott kezdődnek a problémák, ha a csaj finoman a pénzügyeid felől érdeklődik (hol laksz, mi az állásod stb.) Direktbe nem fog rákérdezni soha, a nők mindig finoman utalgatnak valamire, le is esne a gyűrű az ujjukról...

2013. ápr. 18. 16:24
 23/38 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak sajnos.. Én elég szegény családból származok, szóval márkás ruhákra,cipőkre, kocsira??! nem futotta. Láttam, hogyan lógnak a milliomos csemeték a lányok tömkelegével.. :( A pénz sajnos nagy úr..
2013. ápr. 18. 18:33
 24/38 anonim ***** válasza:
A pénz nem kifogás. Elmehetsz dolgozni és lesz. A pénz (szerencsére) nem genetikailag örökölt tulajdonság, mint pl. a rondaság, vagy alacsonyság.
2013. ápr. 18. 18:41
 25/38 anonim ***** válasza:
Baromira okos vagy, öreg .. Én mondjuk dolgozok, mérnökként Észak-Mo-n de kb. 1 millió embernek ma MAGYARORSZÁGON nincs munkahelye..., de ez nem tartozott a kérdéshez.. A pénz mindig is nagy úr marad. Ha van akkor a külsődön is tudsz bizonyos mértékben változtatni..
2013. ápr. 18. 18:45
 26/38 anonim ***** válasza:

Lehet (söt biztos) vannak ilyen csajok, de altalanositani nem kellene, mert vannak normalisak is. Szerintem a hulye plcs@k mennek penzesekre, akik magukat nem tudjak ellatni es mindig is masok csinaltak meg nekik mindent. (elsönek apuci majd utana a barat kötelessege minden kivansagot teljesiteni) Ilyen nekem es gondolom sok pasinak nem kellene.

Azok akik dolgoznak, eltartjak magukat, sajat maguk ertek el mindent az eletben, mar egeszen mashogy allnak a dolgokhoz es a pasikhoz is. Persze ezekböl annyi van manapsag mint a fözni tudo csajokbol.

En csorokent jöttem össze parommal, egyetem, pont nem volt melo, 2szer forgattam meg minden centet, de megsem zavarta. Meg most is többet keres nalam, de ez engem nem zavar.

2013. ápr. 19. 11:22
 27/38 anonim ***** válasza:

25: Pont ez az, hogy csak bizonyos mértékben lehet a külsőn javítani. Vannak alapvető tulajdonságok, amiket nem lehet megváltoztatni, mert a csontszerkezet bizonyos mértékig adott. És pont ez az, hogy ahogy én kinézek, abból nincs az a plasztikai sebész, aki elfogadható szintet ki tudna hozni, bármennyi pénzem is lenne.

Továbbá a pénz már csak azért sem akadály, mert a normális nők is dolgoznak! El tudják tartani magukat. Az ilyeneknél nem számít a pénz, viszont a kinézet igen! A kinézet mindig számít, és aki ilyen rettenetes ocsmány mint én sosem találhat magának senkit.

2013. ápr. 19. 11:28
 28/38 anonim ***** válasza:
Talán azért,mert a csúnya és önbizalomhiányos pasik itt lógnak fent és sajnáltatják magukat. Legtöbben ráfogják arra,hogy nem néznek ki jól és ezért nem akarnak foglalkozni velük. Valójában az a helyzet,hogy ezt elkönyveltétek magatokban,hogy leszarnak a jó nők,ide jártok ostoba kérdésekkel,hogy mit kell csinálni,miért nem foglalkoznak veletek,a lányok miért csak a gazdag pasikra buknak stb. De minek általánosítani? Ez a világ ilyenné formált,de vannak még olyanok,akiket nem ez érdekel. Ne nyafogjatok férfi létetekre közösségi oldalakon,mert csak azok fognak megsajnálni,akik ugyanezt érzik és nem kell balekok klubbja. Nem kell pénz,nem kell sárm,csak jó duma,értelem és kisugárzás. És légyszi ne a 180 magas szőke póthajas plasztikbébikkel kezdjétek az önbizalom tuningot!
2013. máj. 20. 23:28
 29/38 anonim ***** válasza:

"Lehet (söt biztos) vannak ilyen csajok, de altalanositani nem kellene, mert vannak normalisak is..."

Igen, földönkívüliek is egészen biztos, léteznek. Földönkívülieket valahogy gyakrabban látok...

"Talán azért,mert a csúnya és önbizalomhiányos pasik itt lógnak fent és sajnáltatják magukat..."

Véletlenül nem sejted, ennek mi az oka? Hmmmm? Nektek ugye semmi közötök ehhez...

" De minek általánosítani? Ez a világ ilyenné formált,de vannak még olyanok,akiket nem ez érdekel. Ne nyafogjatok férfi létetekre közösségi oldalakon,mert csak azok fognak megsajnálni,akik ugyanezt érzik és nem kell balekok klubbja..."

Hogy minek általánosítunk? Ha egy almának a 99%-a megrohadt,te sem fogod azért az 1 százalékért mégis megenni. Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.

Egyébként meg ha ennyire otthonvagy a témában mint azt képzeled (bocsánat...kéBzeled!!!!) magadról, írhatnál ennyi erővel valami hasznos tanácsot is. Mert ezek az ezerszer mantrázott lózungok, mint önbizalom, kisugárzás meg bullshit, már kicsit unalmasak.

2013. máj. 26. 13:12
 30/38 anonim ***** válasza:
AZ az unalmas,hogy itt siratjátok az életeteket ! :) Mit vártok? Életmentő tanácsokat? Még egy életunt hapsi se kapott itt azt,szóval nem tudom mire vársz kedves 52%-os hozzászóló. Végülis engem nem érdekel,hogy beképzelem-e magamnak ezt vagy sem,az ilyen problémáinkat saját magunknak kell megoldani. Nincs ember,aki megmondja,mit csinálj úgy,hogy nem is ismer. Az én véleményem EZ. Ha tetszik tetszik,ha nem,attól még nem kell nekem esni. Csak ringassátok magatokat abban a tudatban,hogy nem vagytok jóképűek és azért vagytok szerencsétlenek párkapcsolat terén. Nem egy ismerősöm van aki nem túl helyes,de körberajongják a csajok. Mi a titka? Az önbizalom! És nem a semmitérő nyafogás. :)
2013. máj. 31. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!