Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok 90%-a miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 90%-a miért csak azokkal a fiúkkal kedves és nyitott a velük való beszélgetésre is akár, akik magasak és jóképűek, a csúnya fiúkat miért kell lenézni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 12:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%
A legtöbb csúnya fiúval az a baj, hogy idegesítően viselkedik. Nem egyenrangúként udvarol, hanem megalázkodik. Nagyon taszító egy megalázkodó pasi. Például előttem írta valaki, hogy amíg egy csaj beszélget vele, addig "elveszi a lehetőséget" tőle, hogy egy jó pasival beszélgessen. NEM! Ez a hozzáállás, illetve ennek a legkisebb szikrája is azonnal elveszi az ember kedvét a továbbiaktól. Miért nem lehet úgy hozzáállni a dologhoz, hogy egyrészt a srác nem akarja eldönteni, hogy a csaj kivel akar beszélgetni (nyugi, ha nem veled, akkor egy pillanat alatt lepattint, akárhogy is nézel ki), másrészt feltételezi, hogy a csaj azért beszélget vele, mert vele akar beszélgetni?
2013. ápr. 17. 13:19
 12/38 anonim ***** válasza:
55%

elöttem levönek igaza!

Amugy te is mashogy viselkedsz egy szep csajjal mint egy csunyaval.

Plusz a csunyak sokszor beteg/nem-egeszseges kisugarzast adnak, es feszülten viselkednek.

2013. ápr. 17. 14:12
 13/38 anonim ***** válasza:

10: Nem értem te hol olvastad azt, hogy csak interneten ismerkedem? Én azt írtam, hogy itt jól látszik, hogy mi a fontosabb egy kapcsolat kialakításánál. Hiába jók a belső értékeim, ha egyszer rettenetesen ronda vagyok. Élőben is voltak próbálkozásaim, de nagyon hamar le lettem koppintva. Itt azonban sokkal nehezebb eldönteni, nem olyan szeparált dolog, hogy pontosan min is bukott meg a dolog.

11: Én csak egy lehetséges indokot írtam le, miért nem szerethetnek a lányok a ronda fiúkkal beszélni. Nem látok a fejekbe, csak két tényt raktam össze. Rettenetesen ronda vagyok, és élőben azonnal lekoptatnak a csajok, sokszor igen bunkó módon.

2013. ápr. 17. 14:40
 14/38 anonim ***** válasza:
52%

Miért nem annál a maradék 10%-nál próbálkozol?

Mert azok "csúnyák, elvontak, és kövérek, mint egy disznó?"

Gondolkozz el rajta, és azon is, hogy a szép mit jelent neked! Szép arca van, formás teste, de amúgy semmi extra nincs rajta, vagy az a szép, mint aki pl. a címlapokon szokott szerepelni? Sminkkel, drága ruhákkal...

Mert ha ilyen lánnyal ismerkedsz, akkor persze, hogy le fog pattintani, mert neki alapból az a fontos, hogy mennyire cicababa, az IQ meg 0. xD

2013. ápr. 17. 14:57
 15/38 anonim ***** válasza:
75%
Hát érdekes ha nekem vannak tapasztalataim a való életben történtek miatt, akkor azzal példálózok, nem a netes csalódásaimmal. A csúnyább pasik egyszerűen lúzerséget sugároznak, pontosan azért, mert úgy is érzik magukat! Én össejöttem egyszer egy elég csúnyácska sráccal, mert akkora dumája volt, hogy az beszarás! És mindenkit megkap akit akar, mert nem sajnáltatja magát!
2013. ápr. 17. 14:58
 16/38 anonim ***** válasza:
73%

Tegnap elgondolkoztam ezen a 10-es pont rendszeren, megpedig, hogy mindneki legalabb egy 6-ost ad maganak, vagy egy 7est ha mar ugy erzi nem ronda.

Ha statisztikat neznenk en azt mondanam, hogy 5ös kellene az abszolut atlagnak lennie, de megis mindneki atlag felett van vagy annak latja magat.

Vagy olyan mint a South Park resz amikor kimondtak, hogy 13 centi farok mar nagynak szamit, es minden pasi elkezdett örülni.

Te hanyast adnal magadnak?

Es teszel valamit a "csunyasagod" ellen? (amit tudsz persze, test, izom, haj, börapolas, fogak, öltözködes, testszag, megjelenes stb. Mert szerintem ezekkel siman tud az ember 1-2 pontot dobni magan)

(amugy baromi erdekes, hogy azok akik "rondak" es nem tudnak kapcsolatot kialakitani, mind azt mondjak, hogy belül ök aranyat ernek. Ez azert erdekes, mert en akkor ismertem meg leginkabb magamat amikor kapcsolatban voltam. Addig csak elvek voltak, elkepzelesek, hipotezisek, amik nagyon megvaltoznak ha tenylegesen bennük vagy. Szoval annyira tünik igazinak, mint "sportos vagyok, de eletemben nem futottam meg 1 kilometert". Lehet külsöre van izmod, de mivel bizonyitod, hogy az is vagy?)

2013. ápr. 17. 15:05
 17/38 anonim ***** válasza:

15: A netes példa azért jobb, mert könnyebben vizsgálhatók rajta a független változók, ráadásul lassabb a kommunikáció, így át lehet gondolni a választ. Ha úgy tetszik, éppen kísérletet végzek, hogy vajon a magam fajta ronda pasi szerezhet-e magának barátnőt.

16: Egy 10-ig terjedő skálán, ahol a 10-es a legszebb 0 a legrondább, én 0-t adnék magamnak. Nem hiszem, hogy létezne nálam rondább ember.

A belsőm sem annyira értékes, és én ezt vállalom is. Makacs vagyok és szociálisan alulfejlett. Nincsenek emberi kapcsolataim.

Amúgy persze, hogy teszek a rondaság ellen, de az én esetemben még így sincs elmozdulás a 0-ról.

2013. ápr. 17. 15:16
 18/38 anonim ***** válasza:

"Egyéniség kell a csajoknak,nem külső"

Remélem hogy ezt az oltári nagy baromságot azért írtad hogy a többi gyökér felpontozzon

Komolyan sosem fogynak el a felszínes buta libák?

2013. ápr. 17. 22:11
 19/38 anonim ***** válasza:

17:

kösz az öszinte valaszt, nem mondom, hogy most "biztos jol nezel ki, te is talalsz magadnak part" es egyeb lelki dolgot, mert megertem ha valaki csunya. Lattam mar sok ronda embert az utcan, sajnos nem tehetnek rola, mert olyan a biologia bennük, csak sajnalom öket.

De biztatas keppen:

[link]

2013. ápr. 18. 13:50
 20/38 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, ez tévedés. Nem a magas és a jóképű pasikkal tudnak csak leállni (azokkal csak ritkábban), hanem a pénzesekkel. Ha a pasi ki van tömve zsetonnal, és Lamborghinin jár, abszolút nyerő lesz minden csajnál azonnal, ilyenkor nem is kell jóképűnek meg izmosnak lennie. A lóvés pasi az abszolút jolly jóker.

Na és itt jön a csavar: A jócsajok ugye megtehetik hogy azt küldenek el az anyjukba akit csak akarnak "mert miért ne" alapon natív rosszindulatból,vagy mert úgyis találnak 500 másik pasit. Kérdem én: Ha egy csaj megkaphat egy pénzes pasit, miért kéne emberszámba vennie a nem-pénzeseket? Szóval érted, aki a csillagászati elvárásaiknak nem tud megfelelni, azt kutyába se veszik.

"A csúnya fiúk nem tudnak értelmesen beszélni, mert nem tudják elengedni magukat, önbizalomhiányosok, makognak, félnek, nem merik kimondani, amit gondolnak..... Légyszi fordítsuk már meg a dolgot..."

Ott kezdődik, hogyha nem lógnak Deák Ferkók kötegben a zsebeiből, szóba se álltok vele. Miféle beszélgetésről is van itt szó?

"Komolyan sosem fogynak el az önbizalomhiányos idióta pasik?"

Sose fogynak el a pénzéhes beképzelt felszínes nők? Ment a mínusz zsigerből.

"Álljatok fel a gép elől, és menjetek!"

Hova is?

"Mert ha ilyen lánnyal ismerkedsz, akkor persze, hogy le fog pattintani, mert neki alapból az a fontos, hogy mennyire cicababa..."

Szépségem, ha már tőlünk elvárjátok a nagylóvét meg a menő Porschét, akkor ti is szolgáltassatok már cserébe pls. Ha már mást úgysem tudtok, legalább nézzetek ki valahogy. Rondának nemjár lóvé & sportkocsi, sorry.

2013. ápr. 18. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!