Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért néztek levegőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért néztek levegőnek?

Figyelt kérdés

Nagyon nem vagyok sikeres a lányok körében .

De tényleg egyszerűen olyan mintha két különböző dimenzióban lennék annyira átnéznek rajtam mintha ott sem, lennék . Már elgondolkoztam rajta , hogy ennyire ronda lennék ?

Nem tudom de nagyon nem jó érzés , hogy ennyire nem vagyok potenciális lehetőség .

Ha véletlenül 2-évente leszólítok egy lányt az is csak néz mintha a jó isten szólította volna meg és nem értem mire vélni ezt a fajta viselkedést .

Mintha valami másik lény lennék aki lecsöppent a Földre és úgy próbálnék ismerkedni , elég nagy hátrány így bármit is csinálni .

Esélyt sem adtok arra , hogy jobban megismerjetek .

21 ff

2013. ápr. 16. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?
2013. ápr. 16. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Na én is pont így érzek, mint a kérdező!

22/F

2013. ápr. 16. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég valószínű, hogy a külsőddel van gond. De ezt kép nélkül nehéz eldönteni, szóval küldhetsz.
2013. ápr. 16. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Túl sok levegő elemet sűrítettél magadba így átkerültél a 4. dimenzióba, valószínűleg ezért nem látnak téged
2013. ápr. 16. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem azóta van ez, amióta szakítottam a bnőmmel. Addig minden héten más akart velem kavarni...
2013. ápr. 16. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
lol.
2013. ápr. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!