Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mennyi késést néztek el egy randevún?
az én randipartnerem kb. 20 percet késett, és arra gondolt, megvárom. Ti voltatok már így? hogyan lehet ezt tolerálni?
tényleg nem nagy dolog a késés egy fiútól?
ha valami meg van beszélve akkor mért késik .....
ha meg valami közbejön van telefon a világon...
de olyan 10-15 percet.
5-10 percet. Pár alkalommal persze nem baj, mert késhet pl. a közlekedés miatt.
De volt egy fiú, aki mindig elkésett, máskor lemondta a találkozót, holott ő kérte. Úgy éreztem, hogy annyira nem is érdeklem, azért nem vettem rossz néven, mert annyira nem tetszett.
Ha valakivel találkozok akkro tuti elkérem előtte a számát és tuti beszélünk előtte. Soha az életben nem megyek úgy el első randira hogy na találkozunk ekkor akkor itt és ott.
ÉS ha van telefon akkor fel lehet hívni!
Ugyan is lehet baleset, lehet dugó akármi.
Egyetértek, telefonszámcsere alap.
Én szoktam késni, általában 5-10 percet, az szerintem az udvariassági határon belül van, és van egy sablon-sms a telefonomban, hogy "ne haragudj, 10 percet kések, sietek". Mentségemre szóljon, hogy egész nap rohanok, mindig mindenhonnan elkések, és még most is eltévedek Budapesten, pedig itt lakom másfél éve. Pasira alapból max 5 percet várok, csak akkor többet, ha telefonál.
25/N
én esélyt se adnék neki, h késsen, főleg mivel mindig én kések :DDDD
egy fiú legyen már ott pontban, az a dolga.. amúgy 5-10 percet még én is elnéznék, vagy ha nagyon-nagyon tetszene 15-öt, de azután már otthagynám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!