Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, előfordult már veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, előfordult már veletek, hogy azért nem szólítottatok le egy lányt, mert túl szépnek tartottátok?

Figyelt kérdés
Sok fiútól megkapom, hogy "természetes, helyes, kedves, szép lány vagy". Viszont ennek ellenére egy fiúval sem mélyült el annyira a kapcsolatom, hogy abból komolyabb is lehetett volna. Úgy veszem észre, hogy nem mernek kezdeményezni, közeledni felém a szavakon kívül, mintha lenne bennük egy úgymond távolságtartás felém. Bárhogy is van, én lány létemre ha nekem nagyon tetszik valaki, egyszerűen nem tudok lépéseket tenni az illető felé, képtelen vagyok rá, beparázok, nagyon gyáva vagyok, mivel félek a visszautasítástól. Ezen gondolkozom már egy jó ideje, mi van ha a fiúk is ezt érzik. Másrészt, nagyon úgy tűnik, mintha elérhetetlennek tartanának. Pedig nem értem, úgy érzem, a kellő, egészséges önbizalmam megvan, nem tartom magam csúnyának, egyszerű, nyugodt lány vagyok.

2013. ápr. 11. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A nők többsége aki kinéz valahogy túl magasra rakja a mércét és sok férfit elutasít! Ebből adódóan már nem is merik megszólítani sem! Megismerhetlek? Küldesz képet?
2013. ápr. 11. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Igaz amit írtak, hogy nem mersz odamenni, mert félsz, hogy nem felelsz meg... Ez ilyen tinis válasznak el is megy...

DE!! amikor az ember már hozzászokott ahhoz, hogy odamegy egy olyan lányhoz, akit éppen észbontónak tart, A nagy problémát már inkább az fogja jelenteni, hogy amint elkezded megismerni a lányt, kiül a személyisége a fejedben. Már nem csak mint egy gyönyörű testet látod, hanem a személyiségét is hozzáveszed. Ezért már legtöbb esetben nem is fog olyan csodálatosnak tűnni... Van akinek jobb az illúzió...

Aki néz a buszon, jórészének simán van nője és csak mint vizuális élményt értékel

És nem utolsó sorban persze az is gyakori ,hogy azért nem jönnek oda, mert félnek a visszautasítástól...

Nemmellesleg olyan ritka az igazán szép lány... évente, két évente ha látok egy olyan lányt, akitől görcsberándul a gyomrom (pl a stílus baromira számít, és nagyon nagyon finom eltérések egész más hatást válthatnak ki egy szemlélő srácból) namindegy...

a lényeg , ami neked fontos:

Ha annyira igazán érzi, hogy TE kellesz neki, oda fog jönni. én is odamentem :)

Ha pedig nem jössz be neki annyira, jobb is ha nem jön oda, csak ""kihasználná a lelkesedésed"" ;).

Ha csak dugni akarsz, menj oda te.

hajrá

2013. ápr. 11. 23:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok, most valamilyen szinten megnyugtattatok. Akkor ezek szerint nem gondoltam rosszul...
2013. ápr. 12. 14:52
 14/14 anonim válasza:
hogyne. bánom is az összes alkalmat. a srácok nagyon félnek a visszautasítástól , én még most se merek úgy kezdeményezni ahogy szeretnék. pedig jól nézek ki :DD . viccet félretéve. nekem nagyon szimpatikus ha egy lány kezdeményez vagy legalább sejteti hogy van esélyem. egyrészt mert bírom az ilyen bátor kiscsajokat , másrészről utána sokkal felszabadultabb vagyok és könnyebben adom magamat.
2013. ápr. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!