Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen szituációkban szólítottatok már le lányokat?
Nehogy már én szólítsam le.
Kiharcoltátok az egyenjogúságot, 21. század van, tessék szépen lépni, ha akartok valamit.
ma 10:05
Teljes mértékben igazad van. Szopás, hogy csak a pasiknak kell vért izzadni, hogy nőjük lehessen. Viszont ha nem teszed, nem lesz nőd. Ennyi. Pont azért, mert egy nő hülye lenne törni magát egy pasiért. Még ha kicsit csúnyácska is, csak választania kell, mert állandó jelleggel van pár jelentkező. Ez van, ezt kell szeretni.
jaja, ha szólítotok le (lányok), akkor
ne siránkozzatok, hogy ott álltok 25 évesen egyedül, elhízva és pénz nélkül, nincs egy helyes pasi aki eltartson titeket :)
Pl olyanban, hogy egyetemen egy tök ismeretlen helyre kellett mennem vizsgázni, és már szorított az idő... kénytelen voltam megkérdezni valakitől, hogy merre van a porta, mert k.rvára nincs kiírva!! >:(
Pont két helyes csajszi ült ott a padon, de nem volt bátorságom, meg időm komolyabban beszélgetni... :(
Amúgy a portás aztán eligazított, de azon a vizsgán megbuktam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!