Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, előfordult már veletek, hogy azért nem szólítottatok le egy lányt, mert túl szépnek tartottátok?
Ugyanaz fordítva, én is rettegek az elutasítástól. Senki se szeret pofára huppanni.
A másik meg hogy eleve a full jó nőknek mindig van valakijük, ez alap. Ez az előítélet, és az esetek 90% ában érvényesül is. Én még olyan nőt nem láttam, aki nekem tetszett és ne lett volna foglalt! De bármerre!
Az emberbe ez már annyira belerögzül,hogy egy idő után alapból minden jó nőre legyint az ember,hogy áh, ennek is úgyis van valakije, ha másért nem ez miatt utasítana el. Nem kell vele foglalkozni.
Túl jó nőknél nagyobbak az elvárások is, mert kapós, könnyen talál magának egy perc alatt húsz másik pancserjelöltet, akik lehet ,hogy jobban meg tudják neki adni az igényszintjét. Sokan elmében nem byírják tartani az iramot egy ilyennel. Ez a magyarázat.
Ha kellő egészséges önbizalmad meg/volna/ akkor nem félnél semmiféle elutasítástól, pedig írod hogy igen, félsz. Valamit érzel, hogy bebukhatod. Ha te 100% osan elégedett volnál magaddal, akkor nem biztos hogy kéne rettegned.
Bár az is igaz, hogy még Palvin modellánykát is láttam már, van aki elutasítaná, mert nem az esete. Szóval még a legjobbak is pofára eshetnek. Nincs garantált siker.
Szerintem más lehet a probléma. Én szép lány vagyok, ez nem egoista dolog, a visszajelzésekből tudom, és hozzám sokan oda szoktak jönni. Ráadásul nem egy sminkelt, szolizott, miniszoknyás lány :) Én még nem hallottam olyanról, hogy egy szép lányhoz a fiúk ne mernének odamenni...
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!