Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, előfordult már veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, előfordult már veletek, hogy azért nem szólítottatok le egy lányt, mert túl szépnek tartottátok?

Figyelt kérdés
Sok fiútól megkapom, hogy "természetes, helyes, kedves, szép lány vagy". Viszont ennek ellenére egy fiúval sem mélyült el annyira a kapcsolatom, hogy abból komolyabb is lehetett volna. Úgy veszem észre, hogy nem mernek kezdeményezni, közeledni felém a szavakon kívül, mintha lenne bennük egy úgymond távolságtartás felém. Bárhogy is van, én lány létemre ha nekem nagyon tetszik valaki, egyszerűen nem tudok lépéseket tenni az illető felé, képtelen vagyok rá, beparázok, nagyon gyáva vagyok, mivel félek a visszautasítástól. Ezen gondolkozom már egy jó ideje, mi van ha a fiúk is ezt érzik. Másrészt, nagyon úgy tűnik, mintha elérhetetlennek tartanának. Pedig nem értem, úgy érzem, a kellő, egészséges önbizalmam megvan, nem tartom magam csúnyának, egyszerű, nyugodt lány vagyok.

2013. ápr. 11. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Előfordul rengeteg srácnál.
2013. ápr. 11. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Már előfordult.
2013. ápr. 11. 21:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy bárhol vagyok (buszon, villamos, utcán stb...) sokszor néznek, hosszasan.
2013. ápr. 11. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
ők is félnek a visszautasítástól, úgyhogy nehéz ügy, a szép lányokhoz nem mernek közeledni, hiszen úgy sem felelnek meg nekik
2013. ápr. 11. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Remek...ebben semmi újdonság nincs.
2013. ápr. 11. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azt gondolják, hogy nincs nálad esélyük. Mondjuk inkább az ő dolguk lenne a kezdeményezés, de az is lehet, hogy a félénkségeddel is taszítod a fiúkat. Adj nekik biztató jeleket, máskülönben miért mennének oda hozzád? Max. az fog, akinek nagy az önbizalma, de a többiek nem.
2013. ápr. 11. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok engem is megnéznek jobb esetben csak a lányok :DD nehéz mert én is félek ilyenkor, de tudom ha én nem megyek oda akkor nem lesz belőle semmi.
2013. ápr. 11. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát látod én leszólítom őket, és ahogy te is írod, szavakban mernek hozzád közeledni. De azzal pl nekem is gondjaim vannak, hogy egy igazán szép lánnyal intimebben kezdjek viselkedni, mert valahogy belül úgy érzem, biztos nem kellek neki. Ezért szeretnék tőle valamilyen "zöld lámpát" látni, valami kis ráutaló megjegyzést, gesztust, amiből tudom, hogy tetszem neki, mint pasi. Ha ezt megkapom, akkor megy a dolog.
2013. ápr. 11. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Ugyanaz fordítva, én is rettegek az elutasítástól. Senki se szeret pofára huppanni.

A másik meg hogy eleve a full jó nőknek mindig van valakijük, ez alap. Ez az előítélet, és az esetek 90% ában érvényesül is. Én még olyan nőt nem láttam, aki nekem tetszett és ne lett volna foglalt! De bármerre!

Az emberbe ez már annyira belerögzül,hogy egy idő után alapból minden jó nőre legyint az ember,hogy áh, ennek is úgyis van valakije, ha másért nem ez miatt utasítana el. Nem kell vele foglalkozni.

Túl jó nőknél nagyobbak az elvárások is, mert kapós, könnyen talál magának egy perc alatt húsz másik pancserjelöltet, akik lehet ,hogy jobban meg tudják neki adni az igényszintjét. Sokan elmében nem byírják tartani az iramot egy ilyennel. Ez a magyarázat.

Ha kellő egészséges önbizalmad meg/volna/ akkor nem félnél semmiféle elutasítástól, pedig írod hogy igen, félsz. Valamit érzel, hogy bebukhatod. Ha te 100% osan elégedett volnál magaddal, akkor nem biztos hogy kéne rettegned.

Bár az is igaz, hogy még Palvin modellánykát is láttam már, van aki elutasítaná, mert nem az esete. Szóval még a legjobbak is pofára eshetnek. Nincs garantált siker.

2013. ápr. 11. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem más lehet a probléma. Én szép lány vagyok, ez nem egoista dolog, a visszajelzésekből tudom, és hozzám sokan oda szoktak jönni. Ráadásul nem egy sminkelt, szolizott, miniszoknyás lány :) Én még nem hallottam olyanról, hogy egy szép lányhoz a fiúk ne mernének odamenni...

22N

2013. ápr. 11. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!