Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha tetszene egy lány nektek, és alakulóban lenne köztetek valami, és kiderülne, hogy 2 éve nem volt a csaj senkivel, nem néznétek le?
Upsz, bocs, most olvastam el a kommenteket.
Szóval te vagy az a lány. :)
Mindegy, amit leírtam ígyis megállja a helyét.
Hm... és kinek mi köze hozzá, hogy te mikor, kivel, hányszor voltál már? Egyáltalán honnan tudják ilyen jól?
Magánügy. Én csak azokat az embereket sajnálom szívből, akik ebben gúnyolódnivalót találnak.
A perjoratív értelem alatt konkrétan a: PÓKHÁLÓS -ra gondolsz? Mondd csak ki bátran.
Én nem nézném le a csajt, bár nagyon nyitva tartanám a szemem/fülem, mert GYANÚS, hogy aki belekóstol a jóba, az hogy tudja 2 évig mellőzni. Szóval érted... (?)
F23
A 17-es vagyok!
A 18-asnak üzenem, hogy tanuljon meg szöveget értelmezni, és ne hisztérikusan oltogasson. Ugyanis én nem pókhálósoztam le sem a kérdezőt, sem eddig még senkit, pusztán rákérdeztem, hogy milyen pejoratív dolgokra gondolt A KÉRDEZŐ. Ezen kívül kedves 18-as válaszoló:
Igazad van, nem mindenki forog a szex körül, csak az, aki szexelt már igazán jót, igazán jó partnerrel.
Amúgy ezzel nem azt mondom, hogy minden jött-menttel le kéne feküdni. Jéézusom. A szókiforgatás és az oltogatás az megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!