Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Felvett engem egy lány facebook-ra, majd rá is írtam később. Nincs túl sok közös ismerősünk.
Az a bajom, hogy nagyon nem szeretek chaten dumálni. Félreértem a szitukat, ha egyszer mosolyog, akkor utána miért nem? Mennyit jelent, ha a lány vesz fel egy tök ismeretlen palit?
És az mennyit jelent, hogy chaten mennyit mosolyog? Nálatok hogy van ez?
Ja...és nem, nem facebookon élem az életem, de ez a lány nagyon is megetszett, szóval fontos lenne.
"Mennyit jelent, ha a lány vesz fel egy tök ismeretlen palit? "
kb semmit, manapság csak úgy jelölgetik az ismeretleneket hogy legyen minél több ismerősük.
Én most vettem fel egy srácot. Célzattal. Nem fb-on szeretnék megismerkedni vele, de gondoltam első lépésnek megfelel...
Ha nincs sok ismerőse, és nem is vagytok közeli ismerősök, akkor gondolom nem csak úgy a levegőbe vett fel... Beszélgessetek, aztán hívd el valahova. Előtte kérdezd ki a kedvenc helyeiről, ilyenek... :)
Nálam a sok mosolyágs jót jelent, nem tudom, másnál hogy van ez...
19/L
Helló!
Engem is bejelölt így egy lány, külön baráti körből érkeztünk, amikor találkoztunk, nekem is bejött, de ott nem történt semmi, majd egy-két nap múlva bejelölt, de csak engem az ott összegyűltek közül. Visszajelöltem, dumáltunk párszor aztán ennyi, sajnos későn léptem, már fél éve nem hallottam felőle, a fbos chatalésnek meg nem látom értelmét...
Tehát lépj valamkt, ez egy jel, ne cseszd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!