Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Testalkatilag, eléggé izmos vagyok mert edzek és sportoló vagyok, mégsem tartanak vonzónak a lányok (legalábbis ezt szűröm le). Öltözködésemmel nincs probléma.
Pl.: amikor a haverommal megyünk minden csaj megnézi szinte pedig egy girnyó és nem is néz ki annyira jól.
igen,azt kérdeztem hogy milyen ruhákban jársz,de senkit nem izgat hogy mennyire drága vagy olcsó,az nem számít
amúgy valószínűleg a kisugárzásoddal van gond
amúgy meg nem attól lesz vonzó valaki hogy izmos
Neked nem tetszik egyik sem valamiért. Nem is tudom. Pl együtt vagytok suliban és tetszik az ahogy viselkedik, vagy látod sportolni és úgy gondolod ez a lány egy igazi klasszis. Vagy csak megtetszik a könyvtárban. Nem érzed úgy hogy akkor most itt az idő cselekedni?
Ahogy megfigyeltem - azok a lányok akik nektek tetszenek, amúgy sem fognak nyíltan flörtölni, akiket meg nem bírtok azokkal eleve ütköztök mind erkölcsi mind világnézeti tekintetben. Ha az ő figyelmükre vágytok legyetek világiak, csináljatok olyan dolgokat, amik miatt megjegyeznek titeket a társaságban mint nagy arcokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!