Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Testalkatilag, eléggé izmos vagyok mert edzek és sportoló vagyok, mégsem tartanak vonzónak a lányok (legalábbis ezt szűröm le). Öltözködésemmel nincs probléma.

Pl.: amikor a haverommal megyünk minden csaj megnézi szinte pedig egy girnyó és nem is néz ki annyira jól.

2013. ápr. 11. 11:34
1 2
 11/15 hyatt ***** válasza:
Nem inkább neked kellene megnézni a csajokat? Kifordított világban élsz te is. Te vagy aki kinéz magának egy lányt és elcsábítja nem pedig fordítva.
2013. ápr. 11. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:

igen,azt kérdeztem hogy milyen ruhákban jársz,de senkit nem izgat hogy mennyire drága vagy olcsó,az nem számít

amúgy valószínűleg a kisugárzásoddal van gond

amúgy meg nem attól lesz vonzó valaki hogy izmos

2013. ápr. 11. 12:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Félre értitek én nem azt várom, hogy a lány jöjjön oda hozzám és szólítson le meg ilyenek... csak bátn, hogy gyakran rám se néznek...
2013. ápr. 11. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a gond és teljesen megértelek.Randomra minek is leszólítani a lányokat,ha nem látod azt,hogy valamennyire vonzódik hozzád,v akár felkelted a figyelmét is.pedig én is magas vagyok,sportos stb de valahogy mégsem néznek meg.
2013. ápr. 11. 13:00
 15/15 hyatt ***** válasza:

Neked nem tetszik egyik sem valamiért. Nem is tudom. Pl együtt vagytok suliban és tetszik az ahogy viselkedik, vagy látod sportolni és úgy gondolod ez a lány egy igazi klasszis. Vagy csak megtetszik a könyvtárban. Nem érzed úgy hogy akkor most itt az idő cselekedni?

Ahogy megfigyeltem - azok a lányok akik nektek tetszenek, amúgy sem fognak nyíltan flörtölni, akiket meg nem bírtok azokkal eleve ütköztök mind erkölcsi mind világnézeti tekintetben. Ha az ő figyelmükre vágytok legyetek világiak, csináljatok olyan dolgokat, amik miatt megjegyeznek titeket a társaságban mint nagy arcokat.

2013. ápr. 11. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!