Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a gyúrós fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a gyúrós fiúk csak azokat a lányokat szeretik akik szintén járnak edzeni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem, volt fitness edző barátom és kimondottan a husi lányokra bukott mindig is. nem attól leszel igénytelen és elhanyagolt hogy van rajtad pár kiló felesleg. nyilván nem 20 kilóra gondolok azért.
2013. ápr. 9. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Ösztönszerüleg 10 ből 8 nak bejönnek, én úgy vettem észre.Már amelyik nem koxos, nem az a 120 kilós szörnyoriás.

DE! ugyanúgy, ahogy rengeteg férfit pszichésen taszítanak a túl jó cicababa nők, úgy fordítva is igaz, hiába van meg a nemi vágy mégis.

Nem bírja az agyuk befogadni, hogy ezek a jókülsejű emberek kapósak, könnyen elhódíthatók tehát, és sok mindenkinek kellenek.

Egy családcentrikus nő, aki gyerket akar egy palitól fél ilyet választani, mert egy idő után megpattanhat mellőle, aztán egy akkor már jobb nő elhódítja.

CSaládcentrikus nők általában kerülik előítéletből a túl jó kinézetelű férfiakat, mert félnek a csalódástól, azt hiszik, el vannak szálva maguktól. Tehát csupa előítéletesek a nők egy szolídabb rétege.

Nekünk sportoló, igényes embereknek nem igazán érdemes szolíd ,visszafogott nőket kergetni, mert nem hozzánk valók! Zsák a foltját. Hozzánk a cicababák valók ,akik szintén a külsőségek emberei. Ez van.

Igaz én nem is vágynék sohasem egy anyatípus nőre, untatnak. Azoknak meg egy tök átlag jófej pali kell, az bőven elég, igazán csak azzal tudnak felszabadultak lenni. Mert tudják, érzik,hogy annyira vannak azok jók,hogy az ő igényszintjüknek! megfelel, de nem annyira kapósak, hogy egyedül maradjanak egy idő után.

Egy teljesen más dolog,hogy a sport életmóddal együtt jár a testszőrzet nagy mértékű eltávolítása, egy redszeresen izzadó testen nem jó az átázott lompos locsos bunda.

De jónéhány nő meg nem tartja vonzónak az agyoneppilált testet. Ez egy másik magyarázat.

2013. ápr. 9. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es magyarázata elég jó, még kiegészíteném azzal, hogy sok nő már magát a kigyúrt testet sem tartja vonzónak. Ez tényleg egy életforma. Van, akinek bejön, van, akinek nem.
2013. ápr. 9. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:

nem dé én örülnék olyannak ha nem szálkásít le :D

gyúrós vagyok de a ducik jobban bejönnek érdekes módon

F19

2013. ápr. 9. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
41%

Ez kicsit olyan mintha ezt nézzük:

1 es kategoira: [link]

2 es kategoria:

[link]

3 as kateogira:

[link]

Ha megnézed három alapból szép nőkategoria van a képen.

Három különböző testalkattal, hogy aktuálisan épp milyenek.

Szerintem egy közvéleménykutatásból 10 ből 8 pali a normális emberi kinézetelű 2-eset választaná. A másik kettő szélsőséges, csak réteg embereknek jön be.

A kettes lány sportos, izmos, csinos, de csak egy emberi mértékig. Nem hasonlít se hízódisznóra,se bengálitigris szörnyetegemberre sem, hanem emberi és igényes.

Én így gondolkodom, tehát a kettest tartom szépnek és nomrálisnak.

A nők is így vannak ezzel. A sportos, megfelelő mértékig izmos férfiakat tartják emberinek.

DE! ettől függetlenül hogy ösztönszerűleg vonzz sokakat Kate Beckinsale, azért nem mindenki próbálkozna vele be, mert már fentebb írtam az okokat. pszichésen bírni kell egy ilyen színvonalú külsővel rendelkező embert.

Fosnak,hogy el lesz hódítva, fosnak,hogy nem elég jók színvonalban hozzá.

EZ férfiak és nők agyában is ugyanúgy megfogalmazódik.

Szerintem akiknek nem jön be a nomrális test, azok inkább a mackósabb embereket szeretik, vagy az extremitásokat.

De nem ez a többség.

2013. ápr. 9. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Én gyúrok, de szeretem a pici lányokat akiknek van fenekük. :)

18/F

2013. ápr. 10. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös "Ha megnézed három alapból szép nőkategoria van a képen. "

Azért kicsit elszélsőségeskedted ezt. Ha már "szép" nőkategóriánál tartunk, az 1. 3. pontba rakhattál volna be valami kicsit emberforma izmosat, meg kövéret legalább. :D Mondjuk valami ilyesmi:

1. [link]

3. [link]

2013. ápr. 10. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!