Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen nehéz a csajozás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a csajozás, a fészbuk előtt könnyebb volt vagy mindig is csak a jóképű-magas-nagytömegű fiúk tudtak könnyen becsajozni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

rosszul gondolod, nem az fb miatt van ez, ha nem a net miatt, mindenki ott él, tisztelet a kivételnek

vannak lányok akik nem ott élnek N

2013. ápr. 8. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:
én is fiatal vagyok, de nem lógok a fb-n éjjel-nappal, vmikor tanulni, meg egyetemre járni, meg kirándulni, meg sétálni is kell:D
2013. ápr. 8. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
én fent sem vagyok, ezért pl. közöm nincs ilyen belájkolható lányokhoz, kommentelő udvarláshoz -> ufó vagyok. Ember az? Hát mit eszik?
2013. ápr. 8. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:
A jóképű pasik mindig is könnyen találtak párt, a rondábbak csak akkor, ha volt rendes állásuk. Azonban most már a nők is dolgoznak, önállóak, ezért nincsenek rászorulva a pasikra az anyagiak terén. Következésképpen a hozzám hasonló ronda fiúk sosem találnak párt maguknak. Ez független a facebook-tól, amin rajta sem vagyok.
2013. ápr. 8. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
és a rondaságtól is független. Én pl. helyes vagyok, mégsem tudok csajozni, mert szar a dumám, és negatív vagyok, le is sz@rom. De mivel helyes vagyok és nem vagyok frusztrált, lazulok, mindenki azt hiszi, hogy biztos csomó csajom volt már, meg kalandom. Hát nem. Egy volt, de az is sz@r volt. :) De ettől még nem járkálok búval kefélt fejjel és nem szenvedek látványosan, hogy bezzeg másoknak meg. Nálam rondább, önzőbb, stb. hapsiknak van barátnőjük. Hát ez van, sprite. :D Nyilván nekik is meg van a saját bajuk. Mert baj mindig van. Annak kell örülni ami van, nem azon sopánkodni, ami nincs. Minden független mindentől, az élet algoritmusa, hogy sz@r a vége. Tökmindegy, hogyan csűröd csavarod sz@r lesz :) És ezen nem érdemes szomorkodni, mert attól még az marad, sőt, ez a poén benne :)
2013. ápr. 9. 01:09
 16/16 anonim válasza:
Az lehet, de belül biztos nem ezt érzed, csak itt írod ezt... az ember társas lény, ha már 1 barátnőd volt utána már egy idő múlva már hiányozni fog valaki mellőled, ez az élet rendje, az ember ilyen, lehet terelni, mellébeszélni, de mindenki sokkal boldogabb ha van egy párja akivel szeretik egymást. Csak sajnos ez a világ már elvan b*szva.. kár.. sok romantikus kedves srác lenne és nem tudják kimutatni, mert nem kapnak még csak esélyt sem..
2018. aug. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!