Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kellek neki vagy sem? Döntse már el
Figyelt kérdés
Először majd meghalt azért, hogy megkaphasson, de én nem akartam tőle semmit..jobban mondva elgondolkodtam a dolgon és felajánlottam a barátságot, de amikor már barátként viszonyult hozzám, azt nem tudtam elfogadni így feldobtam h mégiscsak próbáljuk meg a "nem barátság" dolgot és azóta ismerkedünk, de rafináltabb mint gondoltam mert valami miatt úgyérzem kicsúszott az irányítás a kezemből és én küzdök a kegyeiért.. pedig egyáltalán nem nyomulok, meg ugyanúgy viselkedem mint eddig, de mégis tök bizonytalannak érzem magam és míg más fiúknál tudom, hogyan bolondítsam őket magamba egy hét alatt, addig nála teljesen elveszítettem ezt a fajta önbizalmam. most mit tegyek? ez miért van? én kellek neki egyáltalán?2013. ápr. 7. 21:12
12/14 anonim válasza:
Figyelj valószínüleg tetszel neki. Egy hét alatt azért sikerül meghódítanod fiúkat mert azoknak a maguk mogyoró méretű agyában nincs arra is hely ahol az ilyesmik kivédésére tudna fejlődni, ha a srácnak van egy kis agya nem fog csak úgy elkezdeni üldözni még ha egyébként nagyon tetszel neki akkor sem.
Tartózodhat továbbá azért is mert evvel az egész magadbabolondításdologgal olyan felsőbb pozíciót foglalhats el a kapcsolatban (ezáltal őt szügségszerűen lejebb szorítva) ami zavarja őt.
Gondolkodj el ezeken ha tényleg tetszel neki még komoly esélyed lehet, ha meg nem akkor kár a gőzért!
13/14 anonim válasza:
A srác egy zseni, tudatosan csinálja mindezt.Simán adj neki egy esélyt.
14/14 A kérdező kommentje:
Ezt miből szűrted le? Éérdekelne
2013. máj. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!