Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor kellek neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kellek neki vagy sem? Döntse már el

Figyelt kérdés
Először majd meghalt azért, hogy megkaphasson, de én nem akartam tőle semmit..jobban mondva elgondolkodtam a dolgon és felajánlottam a barátságot, de amikor már barátként viszonyult hozzám, azt nem tudtam elfogadni így feldobtam h mégiscsak próbáljuk meg a "nem barátság" dolgot és azóta ismerkedünk, de rafináltabb mint gondoltam mert valami miatt úgyérzem kicsúszott az irányítás a kezemből és én küzdök a kegyeiért.. pedig egyáltalán nem nyomulok, meg ugyanúgy viselkedem mint eddig, de mégis tök bizonytalannak érzem magam és míg más fiúknál tudom, hogyan bolondítsam őket magamba egy hét alatt, addig nála teljesen elveszítettem ezt a fajta önbizalmam. most mit tegyek? ez miért van? én kellek neki egyáltalán?

2013. ápr. 7. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Ezzel nagyon vigyázz, mert az ilyenekből szerelem és házasság szokott lenni, úgy hogy szerintem jobb ha visszavonulsz, már ha fontos a szabadságod:D
2013. ápr. 7. 21:15
 2/14 A kérdező kommentje:

:DDDDDDD

tényleg megfontolandó.. szerintem sem jó jelek ezek, a szabadságom meg elég fontos, nem tudom, hogy rábízhatom-e ;)

2013. ápr. 7. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz asszony lenni, mert hogy ez a pasi tudja mit csinál, akkor hátra arc, és tünj el a szeme elöl..mert ez nem ismeri a "nem"-et..
2013. ápr. 7. 21:28
 4/14 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben? nem értem mire célzol
2013. ápr. 7. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Az irásod szerint ez a pasi egy okos fazon, aki 100% hogy azt akarja, hogy bele ess. No már most, ha nem akarod a szabadságodat elveszíteni, akkor menekülsz. ez a pasi olyan, amit akar azt megszerzi, és szerintem az irásod alapján érez irántad. Azért is irtam, hogy vigyázz, ha nem akarsz férjhez menni, akkor menekülőre fogod és eltünsz a szeme elöl:D Ezeknek, az ilyen kapcsolatoknak szerelem és házasság a vége. A szabadság viszont kincs:D
2013. ápr. 7. 21:43
 6/14 A kérdező kommentje:
hát igazából.. ha nem csak azt akarja, hogy egy betömni való lyuk legyek vagy hogy szebben fogalmazzak: egy elszédíteni való lány (ami persze nem történhet meg, mert én nem vagyok egy kis K aki csak úgy oda veti magát), szóval ha tényleg érez vmit akkor felőlem is mehet a dolog :$
2013. ápr. 7. 21:47
 7/14 A kérdező kommentje:
csak már most elegem van ebből a sok taktikázásból
2013. ápr. 7. 21:47
 8/14 A kérdező kommentje:

amúgy ha tényleg akar tőlem vmit, miért elégedett volna meg eleinte a barátsággal is? :O

(bocsi a sok kérdésért, de tanácstalan vagyok életemben először)

2013. ápr. 7. 21:52
 9/14 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Lehet azért ment bele a barátságba, mert már akkor is érzett irántad, csak nagyon gondolkoztál...
2013. ápr. 7. 22:03
 10/14 A kérdező kommentje:
én 18 leszek, ő huszonvalahány.. talán 20 vagy 21
2013. ápr. 7. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!