Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha igazán érdekelném a fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán érdekelném a fiút akkor minden nap beszélnénk egymással? Keresne engem naponta?

Figyelt kérdés
Facebookon, telefonon ha már nem találkozunk.
2013. ápr. 7. 20:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Még mindig fenntartom,hogy butaságokat írsz.(részben) Egy gyönyörű jégkirálynő-viselkedést plántálsz a kérdezőbe.

Feltételezem nő vagy,szóval hadd tudjuk már mi pasik,azt hogy mi tetszik nekünk..

Persze nem kell odadobnia magát a fiú lábai elé,de azért adjon valami visszajelzést.Szerinted hogy esik a fiúnak,ha udvarol a lánynak ès az lesz*rja? Egy idő után valószínűleg keres egy másik lányt,aki kellőképpen megbecsüli a közeledését..

Kérdező,szerintem meg k*rva nagy bunkóság nem fölköszönteni..neked fordított helyzetben hogy esne?

2013. ápr. 8. 20:51
 22/27 A kérdező kommentje:

Jó, ne ugorjatok össze :D

Én is volt hogy írtam már neki, nem kérettem magam eddig sem. Sőt már azon gondolkoztam hogy lehet sok is voltam neki. Vizsgázott valamiből és írtam neki hogy hogyan sikerült, ilyesmi + ugye beismertem hogy tetszik, meg mikor mondta hogy hiányzom neki én is mondtam hogy te is hiányzol stb. Na mindegy, lehet megunt engem ha nem jutok eszébe...Mert pl most is fent van facen és esze ágában sincs hogy írjon.

Már jönnek a gondolataim hogy lehet másik csaj is képben van neki. Mert ki tudja, én lehet unalmas vagyok, lehet más lányokkal is randizgat. Fogalmam sincs.

2013. ápr. 8. 21:06
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#21. na tessék! látod? pont ezért mondtam, hogy ne írjon neki folyton stb..... fenn van a gyerek és arra nem képes, hogy írjon neki? (bocsi kérdező), sajnos nem tudom, hogy hol és mivel de egy ponton kicsit el lett rontva ez a dolog, amit talán még lehet korrigálni, de csakis úgy, hogyha ezek után kérdező nem írsz neki.. te már nagyon is kifejezted, hogy hogyan érzel iránta, tudja és érzi ő ezt magában, innetől rajta a sor.. ha szülinapjára írsz az nem baj, hisz ez -mondjuk úgy- alap dolog, de azonkívül te ne keresd, te vagy a lány, legyen benne már annyi férfiasság, hogy vállalja fel mit akar
2013. ápr. 9. 20:35
 24/27 A kérdező kommentje:

Jó, azért folyton nem írok neki :D Én is csak 2-3 naponta szoktam max és mindig jól fogadta ha írtam.

De volt pl hogy írtam neki mondjuk 3 nap után hogy "Szia, megvagy még?" erre visszaírt hogy igen, minden rendben, holnap ráérsz-e találkozni? És akkor találkoztunk. Szóval mintha jelentkeznem kellett volna nála hogy "Hahhhó én is a világon vagyok" és akkor észre vett és elhívott találkozni.

De volt olyan is hogy megbeszéltük mondjuk hétfőn hogy péntek este találkozunk. És akkor csütörtökön írt hogy "Már nagyon várom hogy találkozzunk holnap" na mindegy, nem értem én ezt a srácot az biztos.

2013. ápr. 9. 20:59
 25/27 anonim ***** válasza:

Azt is vedd figyelembe,hogy valszeg attól is fél hogy untat...

Ezt sokan kellemetlennek érezhetik,mert ha minden egyes alkalommal rádír,attól fél hogy megunod..

2013. ápr. 9. 21:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Én egyelőre nem szeretnék tanácsot adni, csak kérdezni, hogy ugye még nem voltatok úúgy együtt? Mármint úgy-úgy XD
2015. ápr. 2. 00:28
 27/27 Berakom válasza:

Nagyon régi topic, de azért beírom ha valakit érdekel...

Nyugodtan szórakozhatsz a fiúval meg leszarhatod, hogy jajj most nem válaszolsz meg ilyenek, de ha azért nem ír, mert nem mer / fél, hogy túl nyomulós (90%-ában az eseteknek), akkor, ha nem adsz pozitív visszajelzést le fogja szarni a fejed (mivel azt látja, hogy nem érdekel téged) :D

2018. febr. 28. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!