Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha igazán érdekelném a fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán érdekelném a fiút akkor minden nap beszélnénk egymással? Keresne engem naponta?

Figyelt kérdés
Facebookon, telefonon ha már nem találkozunk.
2013. ápr. 7. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ez az embertől függ

nekem volt egy fiú, aki minden nap írt, de nem is jártunk, először soknak találtam, de aztán már mást se akartam..

egyébként hülyeség, hogy neked is írnod kell neki és ezzel kifejezed az érdeklődést, mert egy igazi pasi leveszi már a beszélgetésekből, hogy vevő vagy-e rájuk vagy sem és ennek fényében ír.. szóval, ha látja, hogy kapható vagy rá, akkor úgyis írni fog, ha érdekled és nem fogja várni a visszajelzésed

2013. ápr. 7. 21:08
 12/27 A kérdező kommentje:

Ja és tudja hogy bejön nekem, elmondtam neki. De rá is jöhetett, hiszen megcsókolt már és visszacsókoltam.

Na igen ez is felmerült bennem,h ogy én sem akarok pl minden nap írni neki mert nem is történik velem semmi :D tudom hogy 1 nap alatt vele sem. És én sem akarok tolakodó lenni. De egyébként ha ő ír valamit, akkor 5 üzenetet ír kb mindkettőnk elköszönés és ennyi. Személyesen azért jobbat beszélgetünk mindig, csak ez az írogatás fullad abba elég hamar.

2013. ápr. 7. 21:08
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

semmiképp ne írj rá!! és nem kell neki rögtön kifejezned, hogy tetszik meg ilyenek, sőt nyugodtan kacérkodj és az üzeneteire se írj vissza mindig, de legalábbis ne rögtön..ráérsz vele, a végén még azt gondolja, h már megkapott és nem vagy kihívás számára (még tudnék pár dolgot mondani, de hosszú..)

szóval a lényeg, ha már csók is volt meg minden, szeritem nem nagyon erőltessétek ezt a neten beszélgetést, mert elveszi az ízét... a netnél szarabb nincs, inkább élőben ismerkedjetek

2013. ápr. 7. 21:24
 14/27 A kérdező kommentje:

Akkor ezt nagyon elszúrtam mert már elmondtam hogy tetszik nekem :/ Mondjuk azóta találkoztunk már.

Na jó akkor nem írok neki. Majd ő ír ha látni akar vagy kommunikálni valamit.

2013. ápr. 7. 21:29
 15/27 anonim ***** válasza:
89%

basszus... nem kellett volna ilyen hamar, se baj nyugi, nem biztos, hogy veszett az ügy, hogyha okosan forgatod a kockát, és úgy állítod be a dolgot mintha kiszámíthatatlan lennél és csak egy meggondolatlan pillanatodban mondtad volna azt hogy tetszik neked, akkor gondolkodóba fog esni..

viszont tényleg ne ír neki..ezek után már neki kell keresnie ha akar bármit is

2013. ápr. 7. 21:50
 16/27 A kérdező kommentje:
Na én összezavarodtam...Megkérdeztem valakit hogy elmondjam-e neki hogy mit érzek iránta. Mire azt mondta hogy persze mondd el neki, jól fog neki esni hogy nem az üres köröket futja. Aztán most meg kiderül hogy kár volt :D Mondjuk én is úgy voltam vele hogy jobb ha tudja, főleg hogy beismerte hogy 2 éve mióta ismer tetszem neki. Meg tényleg 6 randink volt már.
2013. ápr. 7. 21:55
 17/27 anonim ***** válasza:
47%

77%-os,bocsi de te a fejedre estél vagy csak szívatod a kérdezőt?

Kérdező,nehogy elkezd ilyen kiszámíthatatlanul viselkedni,mert csak elbizonytalanítod és megőrjíted szerencsétlent..neked fordítva hogy esne,ha lesz*rna?

2013. ápr. 7. 22:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó..lefogadom, h pasi vagy. gondolkozzál már, persze, hogy összezavarja egy kicsit, de az soha nem baj.. nem azt mondtam neki, hogy úgy állítsa be a dolgokat mintha leszarná vagy nem tetszene neki, de igenis nem kell konkrétan biztosítani arról, hogy "figyeljélmár oda vagyok érted" egyik srác sem szereti tudat alatt, hogyha tudja, hogy testestül-lelkestül megkapott egy lányt, különben már nem tud küzdeni érte.. ezért van az a vadászösztön nevezetű a dolog a pasiknál. hogyha 6 randi után már bevallja minden érzését, abból nem fog semmi jó kisülni! lehet éreztetni persze a sráccal, hogy nem közömbös iránta, de nem kell rögtön írogatni neki meg úgy viselkedni, mintha már házasok lennének....
2013. ápr. 8. 11:16
 19/27 anonim ***** válasza:
és nem szivatom, csak értelmes tanácsokat adok, mert sajnos a legtöbb liba ott cseszi el, hogy megadja magát rögtön a fiúnak
2013. ápr. 8. 11:16
 20/27 A kérdező kommentje:

Közben rájöttem hogy holnap születésnapja van...Na most mit tegyek? Ha írok akkor én kerestem őt, ha nem írok akkor meg b*nkó vagyok :(

De rosszul jött ez most ki...

2013. ápr. 8. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!