Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha harmadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha harmadik randin ilyen távolságtartóan viselkedik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Ha megfogom a kezét, kicsit hagyja majd odébbhúzódik. Egyszer megemlítette hogy bent vagyok az aurájában, de mikor megkérdeztem hogy zavarja-e nem válaszolt. Erre viccesen az mondtam hogy ezt nemnek veszem de csak mosolygott. Búcsuzásnál is csak köszönt és integetett, esélyt sem adva hogy mondjuk megöleljem. És ami a legérdekesebb, hogy utánna ő keresett, meg mondta hogy jól érezte magát stb. Vqlqki magyarázza el hogy most mi van..

2013. ápr. 7. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem most ő érezheti rosszul magát, amiért félénk volt, azért írta utána, hogy jól érezte magát veled. Egy biztató üzenetet küldhetsz neki. Szerintem sínen vagy. Jobb egy félénk lány, mint egy nyomulós könnyű nő, az elején nehezebb egy félénkebb lánnyal, de megéri küzdeni érte. Minél hamarabb kérj tőle újabb randit nehogy elhappolják előled.
2013. ápr. 7. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!