Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha harmadik randin ilyen távolságtartóan viselkedik?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Ha megfogom a kezét, kicsit hagyja majd odébbhúzódik. Egyszer megemlítette hogy bent vagyok az aurájában, de mikor megkérdeztem hogy zavarja-e nem válaszolt. Erre viccesen az mondtam hogy ezt nemnek veszem de csak mosolygott. Búcsuzásnál is csak köszönt és integetett, esélyt sem adva hogy mondjuk megöleljem. És ami a legérdekesebb, hogy utánna ő keresett, meg mondta hogy jól érezte magát stb. Vqlqki magyarázza el hogy most mi van..2013. ápr. 7. 13:07
1/11 anonim válasza:
nem kellesz neki, nincs vonzalom részéről
2/11 anonim válasza:
Vagy atom félénk még, vagy már nem lát esélyt a folytatásra.
F25
3/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és az lehet, hogy visszahúzódó, idő kell neki, ha nem érdekelnéd, akkor nem ment volna el a randira.
4/11 anonim válasza:
Jól érzi magát, de lehet, hogy hiányzik neki a kémia meg a szikra meg ki-, be- jobbra-, balra sugárzás meg a többi tinimagazinos f*szság.
5/11 anonim válasza:
"nem kellesz neki, nincs vonzalom részéről"
Ez egy f@szság.Szimplán vannak olyan,emberek,akiknek ez nem megy csak úgy.Nekem sem természetes,hogyha ölelgetnek vagy,ha hozzám érnek,mert feszélyezve érzem magam olyankor.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieknek :) Valami ötlet hogy hogyan tovább? Gondolom elhívom mégegyszer, és ha eljön akkor érdeklem.
2013. ápr. 7. 13:59
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy visszafogottabb lány és azt szereti ha csak nagyon lassan történnek a dolgok. De ha utána tényleg keresett és azt mondta, hogy jól érezte magát, akkor biztos úgy van. Meg hát te is csak láttad rajta, hogy pl. elalszik a társaságodban vagy tényleg jól érzi magát, figyel rád, mosolyog. Ha tetszik neked ez a lány, akkor vedd fel az ő tempóját, hagyd, hogy ő alakítsa a dolgok menetét ezen a téren. Biztosan azért írt amúgy utána, mert ő is érezte, hogy esetleg félreértheted azt, hogy a fizikai közeledésed visszautasította. Amúgy nem értem, hogy miért nem válaszolt, amikor rákérdeztél arra, hogy zavarja-e a dolog. Olyan mintha húzná az agyad, mintha játszana veled. Engedi, hogy megfogd a kezét, majd odébb húzódik, gyorsan elköszön és integet, majd utána azt írja, hogy milyen jól érezte magát veled...Ez ilyen húzd meg-ereszd meg játéknak tűnik nekem. Én a te helyedben megviccelném. Kiváncsi lennék mit reagálna, ha egyeltalán nem érnél hozzá a negyedik randin. Szerintem csináld ezt, mert erre biztos nem számít és meg fog lepődni, sőt ezzel el is tudod bizonytalanítani, hogy ne érezze magát nyeregben. Próbáld ki, csak puszi köszönéskor és semmi több. Semmi érintés, és semmi kézfogás. Szerintem biztos nagyon meglepődne és nem értené a dolgot. Te meg megnézheted a reakcióját....:)
8/11 anonim válasza:
Szerintem van esélyed nála csak félénk. Nyűgözd le a következő találkozón.
9/11 anonim válasza:
igazat adnék néhány előttem kommemtelőnek! :) valószínű, hogy a lány csak nagyon félénk.. valószínű, hogy zabarba hozhattad a közeledéseddel. vannak lányok, akiknek idő kell, hogy közel engedjék magukhoz azt a bizonyos férfit! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy vettem észre hogy felénk, de emellett igen szeret bulizni ahol - mint tudjuk - törnek dolgok, ezért nem értem miért így reagált. Ja és igen szép, sokan próbálkoznak nála, ezért is akartam hogy ne barátnak soroljon be és lépjen le valaki mással.
2013. ápr. 7. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!