Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam még fizetni a harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam még fizetni a harmadik randin?

Figyelt kérdés

A második randin beültünk valahová és ő fizetett. Frusztrál ha mindig csak a pasi fizet, de általában ha felajánlom hogy most én hívom meg vagy felesbe..akkor azt a választ kapom, hogy nem.Viszont nem szeretném hogy kellemetlen szituáció legyen ebből, és azt sem szeretném hogy azt higgye, elvárom, hogy ő fizessen.

19/L

2012. dec. 20. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha kifogtál egy Férfit akkor ezzel küzdened kell, viszonozni tudod előre megvett dolgokkal, mozijegy, vacsorához alapanyag, stb., ...

Nem Úr aki nem herdál! ;)

2012. dec. 20. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy találtál ilyet. A legtöbben azt sem tudják hogy randizni kell mielőtt du.ni akar...

Beszéld meg vele, ha ez neked kellemetlen, mond el neki miért. Ő erre valószínűleg azt fogja válaszolni, hogy "nyugi, én fizetek, nem veszem lehúzásnak."

Vagy hasonló... :) Ilyen egy igazi férfi.

Tényleg tiszteletem ennek a férfitársamnak...

25F

2012. dec. 20. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem baj az, ha ő fizet. Nyilván szívesen teszi, talán ettől érzi magát férfinak.

Ajánld fel, hogy te fizetsz, így nem hiheti azt, hogy elvárod, hogy ő fizessen. Ha elfogadja, akkor fizetsz te, de ha ragaszkodik hozzá, hogy a teljes számlát ő állja, akkor ne erőltesd.

2012. dec. 20. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Sok sikert én lassan egy éve küzdök ezzel a problémával. Néha hatásos a hisztim, mert már sajnos kénytelen vagyok idáig süllyedni, néha nem.

Mindent ő akar fizetni és minden hülyeséget megvesz nekem, amire egyrészt semmi szükségem,másrészről meg tudnám én magamnak is venni, nem vagyok hajléktalan, vagy olyan csóró, hogy ne fussa egy üdítőre, vagy egy szendvicsre.

A legjobban az bosszant, amikor azt mondja "cigit sosem fogok venni neked". Tudom, hogy nem úgy gondolja, amit mond, de kb. ez úgy jön le, mintha én a többit elvárnám és mintha valami senkiházi kitartott ribanc lennék. És akkor ilyenkor is tarthatom az előadást, hogy miért nem fogalmazunk így :D

Elképesztő néhány férfi milyen gondoskodó világban él :D

2012. dec. 20. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem kéne problémázni ha kar akkor fizessen,azért teszi mert nem sajnálja!Viszonzásul meglepheted valamivel amit ő szeret,egy pizza vagy bármi édesség.És nem érzed magad kellemetlenül.
2012. dec. 20. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez zavar akkor hívd el magadhoz kajára.
2012. dec. 20. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Az 1. és a 6-os válaszoló megmondott mindent. Nincs min agyalnod tovább.
2012. dec. 20. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!