Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell fizetni? (tovább lent)
Gokartozni hívott el egy srác és most szembesültem vele, hogy nem egy olcsó szórakozás lesz ez. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy kiadjak kapásból 4-5 ezer forintot, de azt sem akarom elvárni, hogy ő fizessen helyettem is.
Harmadik randi lesz.
22/L
ha elhívott és tudja hogy mennyi
akkor szerintem ő arra számít, hogy ő fizeti az egészet
23l
Én megmondanám, hogy sajnálom, de ezt én nem tudom kifizetni, és inkább menjünk máshova.
Ha meg akart hívni, akkor majd mondja, ha nem, akkor pedig mentek máshova. Ebben nincs semmi szerintem.
21L
Ha en talalok ki valamilyen programot, egyertelmü szamomra, hogy en fizetem.
Ha gondolod, ajanld fel neki, hogy fizeted a reszedet, de jobb ötletnek tartom, ha te talalod ki a következö randit, amit te is fizetsz. Nem kell, hogy ugyanannyiba kerüljön. Biztosan örülne egy pikniknek is (ha vegre szep az idö). Ha szeretettel elökeszited, becsomagolsz sajat magad altal elkeszitett finomsagokat, esetleg egy izgalmasabb desszertet (pl. epreket egymas köldökeböl), tuti, hogy nem fogja ugy erezni, hogy nem vagytok egalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!