Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek kell fizetni? (tovább lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kell fizetni? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Gokartozni hívott el egy srác és most szembesültem vele, hogy nem egy olcsó szórakozás lesz ez. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy kiadjak kapásból 4-5 ezer forintot, de azt sem akarom elvárni, hogy ő fizessen helyettem is.

Harmadik randi lesz.

22/L

2012. ápr. 16. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ha elhívott és tudja hogy mennyi

akkor szerintem ő arra számít, hogy ő fizeti az egészet

23l

2012. ápr. 16. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Felesbe kell.
2012. ápr. 16. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Felesbe illene. Szerintem fura elvárni, hogy egy srác ennyit költsön rád:S
2012. ápr. 16. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondanám, hogy sajnálom, de ezt én nem tudom kifizetni, és inkább menjünk máshova.

Ha meg akart hívni, akkor majd mondja, ha nem, akkor pedig mentek máshova. Ebben nincs semmi szerintem.

21L

5/12 anonim ***** válasza:
24%
emiatt ne aggódj én megvenném neked a gokartot is! :)
 6/12 PT-Daniel ***** válasza:
56%

Ha en talalok ki valamilyen programot, egyertelmü szamomra, hogy en fizetem.

Ha gondolod, ajanld fel neki, hogy fizeted a reszedet, de jobb ötletnek tartom, ha te talalod ki a következö randit, amit te is fizetsz. Nem kell, hogy ugyanannyiba kerüljön. Biztosan örülne egy pikniknek is (ha vegre szep az idö). Ha szeretettel elökeszited, becsomagolsz sajat magad altal elkeszitett finomsagokat, esetleg egy izgalmasabb desszertet (pl. epreket egymas köldökeböl), tuti, hogy nem fogja ugy erezni, hogy nem vagytok egalban.

2012. ápr. 16. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Mond neki ugyanezt: most nem tudsz ennyit kiadni. Ha meghív hát legyen.
2012. ápr. 16. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Igazából annak kellene, aki meghív.
2012. ápr. 17. 00:42
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha MEGHÍV, akkor ő fizeti. De azért kérdezz ra nála. Sok pasi manapság már nem tudja mit jelent ez a szó.
2012. ápr. 17. 08:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos a kérdés, de ha találta ki, ő hívott el, szerintem biztos, hogy nem várja el, hogy te fizesd ki, főleg hogy nem olcsó program. Szerintem ha legközelebb beszéltek említsd meg neki, hogy most úgy áll a helyzet, hogy nem tudsz ennyit rászánni, ha azt mondja, hogy kifizeti, akkor köszönd meg szépen és jó szórakozást! :) Ahogy látom 22 éves vagy, gondolom a fiú is akörül, szóval felnőtt fejjel ez már nem lesz ciki ne aggódj! :)
2012. ápr. 17. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!