Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell fizetni? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Gokartozni hívott el egy srác és most szembesültem vele, hogy nem egy olcsó szórakozás lesz ez. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy kiadjak kapásból 4-5 ezer forintot, de azt sem akarom elvárni, hogy ő fizessen helyettem is.
Harmadik randi lesz.
22/L
2012. ápr. 16. 21:30
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom megbeszélni vele. :)
Amúgy először én javasoltam programot, és utána találta ki ő ezt. Csak akkor abban a pillanatban nem jutott eszembe, hogy ez ilyen drága. :S
2012. ápr. 17. 16:41
12/12 anonim 

válasza:

08:12
Sajnos sok nő nem képes beismerni, hogy a férfi rá van kényszerülve arra, hogy meghívja a nőt, mert a nő úgysem fogja. Szóval csak a férfi hívhatja meg, nincs más lehetőség. Ezért helyes, ha a férfi csak a saját részét fizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!