Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az alábbi tulajdonságok plusz vagy mínusz pontok nálatok egy lánynál?
Figyelt kérdés
1, Nem vagyok oda az elektro zenéért és a mai nyálas bálványokért. Rock zene párti vagyok, de mást is hallgatok.
(Pl: Linkin Park, Nirvana...stb.)
2. Szeretek snowboardozni.
3. Imádom az akciófilmeket.
2013. ápr. 6. 23:21
11/24 A kérdező kommentje:
9:A hiphop-ot, a snowboardozást, a rock zenét és az akciófilmeket leszámítva teljesen nőies vagyok.
2013. ápr. 6. 23:30
14/24 anonim válasza:
Teljesen pozitív bár a snowbordot nem próbáltam még
15/24 anonim válasza:
Rühellem a hideget, így a snowboard nem igazán érdekel, de nem zavarna. A másik kettő kifejezetten jó dolog. :) De szerintem úgyis észreveszed, hogy mi az ami tetszik meg mi az ami nem, az épp aktuális pasinak.
25/F
18/24 anonim válasza:
a rock egyáltalán nem - hanem nagyon ritka és értékes jó dolog, csak kell találni egy normális pasit, aki szereti (mint én). A többi dolog se rossz.
19/24 anonim válasza:
a hiphop minusz:D többi plusz :)
20/24 anonim válasza:
1, Nem vagyok oda az elektro zenéért és a mai nyálas bálványokért. Rock zene párti vagyok, de mást is hallgatok.
(Pl: Linkin Park, Nirvana...stb.) ++++
2. Szeretek snowboardozni. --
3. Imádom az akciófilmeket. ++++
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!