Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha vonaton/villamoson próbálkozik nálatok valaki azt miért rázzátok le?
Tegyük fel, nem szimpatikus a srác. Tegyük fel, félénkek, önbizalomhiányosok vagyunk. Tegyük fel, nem bízunk ismeretlenekben, akik odajönnek a tömegközlekedésen. Tegyük fel, mi feltesszük, mindenkivel ezt csinálja. Tegyük fel, gyanakodunk és várjuk hogy mikor lopja el a pénztárcánkat/ ráncigál be a sikátorba/ egyébként is mit akar, dolgunk van... Tegyük fel, nem azért ültem fel egy villamosra, hogy ismeretlenekkel beszélgessek, csak a fizikai távolságokat próbálom orvosolni.
De tegyük fel, ezek csak a negatív gondolatok. Tegyük fel, nem mindenki gondolkodik így, csupán leírtam hogy mik lehetnek az okok....
na a beszélgetéshez nekem semmi köze az önbizalomhiánynak, én tudok dumálni, mégis az vagyok
az utcán szokott ilyen történni, nem tömegközeledési eszközön N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!