Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jelez egy lány sem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelez egy lány sem, hogy én tetszenék neki? Ez azt jelenti, hogy ronda vagyok vagy a lányok ilyen jól rejtik, ha tetszik nekik egy fiú?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert ronda vagy
2013. ápr. 6. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Elsönek ment a zöld pacsi ;)

Sorry kérdezö barátom

2013. ápr. 6. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Érdekes ez... Hasonlóan voltam, csak lányként. Kamaszkoromban egy fiú se nézett rám, pedig nagyon szerettem volna.

Most meg... 10 kilóval több vagyok, mint akkor, mégis nem egy férfi részéről éreztem már, hogy örülnének neki, ha nem lennék házas... Körülöttem sok ember lepusztult a rossz párkapcsolatoktól, én meg virulok az egyetlen szerelmemmel kötött jó házasságtól.

Azt akarom az egészből kihozni, hogy ne veszd el az önbizalmad. Elég, ha majd annak (akár egynek) tetszel, aki megszeret téged magadért, nem a szuper külsőd miatt. Én elég önbizalomhiányos lettem annak idején, te ne kövesd el ezt a hibát.

2013. ápr. 6. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Veheted úgy, mint ahogy az első két looser veszi..., ők jellemzően a nagypofájúak, akik látatlanban csúnyáznak le másokat.

A nők imádják a trógereket. Ne ad le az igényeket! Ne foglalkozz a mezei luvnyákkal. Ha egy értelmes és közvetlen nővel jól ki tudsz jönni és érdeklődik, akkor az 100-or többet ér, mint 10 középsikolás kislány, vagy repedtsarkú közeledése.

Amúgy egy normális férfinek van szépérzete. Ha belenézel a tükörbe, akkor el tudod dönteni, hogy hogyan is nézel ki.

Én is átlagos vagyok, de értelmes szakmám, hivatástudatom és viszonylag jó dumám van. Ha meg valakinek ez kevés, akkor így járt....

2013. ápr. 6. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Most komolyan erre milyen választ lehetne adni?Honnan tudjuk hogy hogyan néz ki a kérdező?Ironikáról hallottál már?Ettől még nem vagyok nagypofájú,természetesen nem tudom hogy a kérdező hogyan néz ki,csak úgy rá mondtam hogy ronda mert már eleve a kérdés is értelmetlen.Egy képet igazán fellőhetett volna magáról és akkor normálisabb válaszokat is lehetett volna adni a kérdésére,de így honnan a fenéből tudjuk hogy miért nem jelez neki egy csaj sem?Ott élünk mellette?Nem!Akkor meg?

2013. ápr. 7. 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok.

Egyébként a fiúk tényleg nem veszik észre a lányok finom jelzéseit, erről tudjál. Én a férjemnek két éven keresztül küldözgettem mindenféle jelzést, amiből szó szerint semmit nem vett észre.

2013. ápr. 7. 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem amikor például az utcán is az utolsó pillanatban (tényleg az utolsó pillanatban) pillantanak a srácokra a csajok amikor elmennek egymás mellett

Egyébként milyen jelzéseket küldtél a férjednek amit ő nem vett észre?

2013. ápr. 7. 02:31
 8/10 anonim ***** válasza:

A 4-es vagyok.

Amúgy meg ez annyira túlbagatelizált dolog....

Marhára sok ismerősöm van a 20-as éveinek közepén, végén, akinek nincs senkije, pedig normális srácok és mindenük megvan (jó munka, autó, nem csúnyák, se nem önbizalomhiányosak, sportosak). A nők teljesen retardáltak a párválasztáshoz. A jelek, amik számukra egyértelműek, teljesen észrevehetetlenek, félreérthetőek.....

A párválasztási stratégiájuk egy teljes csőd a reprodukció szempontjából. Megy a duma, hogy értelmes, jóképű és motivált férfit akarnak, mikor meg ott van, megy a hápogás és szenvedés, hogy jó, de olyan unalmas. Inkább jönnek össze egy nagyszájú öntelt trógerrel, aki 10-er csalja meg egy héten belül, vagy apuci gazdag kölkével, aki egy fűszálat nem tett keresztbe az egész életében. És mindezt azért, mert szerintük ők izgalmasak. Hát sajnálom ezeket a nőket, hogy ennyi izgalomra van szükségük...., az meg nem érdekli őket, hogy ronda-e, vagy sem az a férfi. (szóval ezen ne filóz)

Mehet itt a lepontozás és nyávogás, de ez van. Csak a nők ezt nekünk nem ismerik be.

Ha normális férfi vagy, akkor legyél büszke rá. Ismerkedj és keresd. Így rá jön ő is, hogy érték vagy, utána meg kaparjon csak, hogy megkaphasson. Ha meg nem közeledik, akkor hagyd a franca, majd megtalálja egy újgazdag, vagy tróger.

Nem vagyok én sem egy szupernagyszám férfi, de van annyi büszkeségem, hogy azért nem jövök össze akárkivel, hogy legyen valakim. Szóval ne keseredj el, sokan vannak gondban a nőkkel.

Ne görcsölj ezen. Ha normális férfi vagy, akkor kell, hogy legyen majd valakid. Ha nem lesz, akkor te nem vesztettél semmit, csak a nők....(én így fogom fel)

u.i.: Sajnos én csak iróniát ismerek. De a srácnak szerintem marhára nem arra van szüksége, hogy rúgjanak bele még kettőt! Ez ilyen középeurópai tróger felfogás, hogy abba kell rúgni, aki a földön van és gyenge. Még véletlenül sem lelket kellene bele önteni. A hölgynek pedig gratulálok, hogy megtalálta az igaz szerelmet..., én sajnos egyre kevésbé hiszek benne a leírtak alapján!

2013. ápr. 7. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:

A "hölgy" vagyok. Köszönöm a jó szót !

Előttem szólónak teljesen igaza van a nők elfuserált párválasztási szokásaival kapcsolatban. Én ugyanezt látom. Igazából sose értettem, miért van az, hogy semmirevaló fiúkra / férfiakra buknak a legtöbben.

Két rendes férfiról is tudok, akiket otthagyott a párjuk/feleségük, láthatólag minden komoly ok nélkül - se harmadik, semmi látható balhé.

Van egy barátnőm, aki kétszer mondott nemet annak idején a férje kezdeményezésére, mert unalmasnak találta. Járogatott mindenféle trógerekkel, aztán rájött, milyen hülyén gondolkozik, és megkérdezte a jelenlegi férjét, áll-e még az ajánlata. Igen jó házasság lett. Csakhát kevés nőnek jön meg az esze.

2013. ápr. 8. 02:10
 10/10 anonim ***** válasza:
13:07-nek van igaza, sajnos a nők tényleg ilyen retardáltak és felszínesek. Vetítenek itt kisugárzásról meg kedvességről, közben meg elmennek az első sportkocsis bunkóval akit meglátnak. Aztán meg jönnek bömbizni, hogy az álompasijuk 3 másik nővel csalja. A 3 másik nő meg ugyanúgy bömbizik. Nektek kellett lóvés macsó, cicáim, eszitek amit főztetek. Az ilyenek meg is érdemlik.
2013. ápr. 16. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!