Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem egy srác, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy srác, mit csináljak? 16 L

Figyelt kérdés
Mit csináljak, az egyik évfolyamtársam tetszik nekem, de nagyon. Nem vagyok az a szép, de csúnya sem vagyok. Ő tudja, hogy én ki vagyok, mert sok a közös barátunk,bár nem ismerjük egymást. Múltkor volt egyeset, hogy szemeztem vele amikor egymás mellett elhaladunk, meg máskor is nézett már engem a barátaim szerint, de másért is nézhetett már engem. Múltkor egy eléggé furcsa dolog történt. Az egyik estén az egyik helyről átmentünk máshová, de útközben találkoztunk velük, miközben a barátaim kitalálták, hogy ők inkább visszamennek az előző helyre én is odamentem, ahol ő és a barátja ott voltak...Egy kis idő után elmentek onnét..Aztán elmentünk onnét ahová alapból mentünk volna, erre ők megint ott voltak..Aznap este már nem voltunk ott sokáig, ezért nem tudtam vele beszélni.Hogyan kéne őt megismernem? Mit tegyek?

2013. ápr. 2. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem támadd meg az ö megyéjét és reménykedj hogy jobbat tippelsz és behuzod a megyét. És akkor nem kell ide menned meg odamenned aztén visszamenned aztán... ÁÁÁÁ

de viccen kivül mi lenne ha megmondanád neki? Ez a legegyszerübb: félrehivod a fülébe sugod és ennyi. Vesztenivalod ugysincs.

2013. ápr. 2. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes. Azt írod nem tudtál vele beszélni. Miért nem beszélgettetek, mikor összefutottatok. Szerintem a barátnőiddel együtt lógjatok néha velük esténként, úgy könnyű lenne megismerni, esetleg egy házibuli. Kor?
2013. ápr. 2. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Verd ki két első fogát utána már nem fog tetszeni
2013. ápr. 2. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket.:)
2013. ápr. 11. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy egy suliba járunk, úgyhogy veszítenivalóm van...

Igen az lesz....16 évesek vagyunk

2013. jún. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!