Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a srác?

Figyelt kérdés
Azt hittem bejövök neki, fél évig kerülgetett, kísérgettük egymást, sétáltunk. Most elhívtam valahová szünetben, de nemet mondott, nagyon átlátszó indokkal, hogy nem ér rá. Azt hittem, vége, de most újra keres, de csak mintha barátkozni akarna. Minek csinálja?

2013. ápr. 2. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
valszeg csak barátként tekint rád, és a találkozások elkerülése érdekében megpróbált kevesebb időtt veled tölteni
2013. ápr. 2. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem meri kimutatni az érzéseit .. eléggé félénk lehet a srác, h ha kerülgetett biztos nem mert a szemedbe nézni-nem tudja h te mit érzel mondd el neki..
2013. ápr. 2. 17:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként nem értem, mi szüksége lehet egy fiúnak egy lány barátra, főleg, ha az másképp néz rá.
2013. ápr. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!