Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi szingli itt?
Figyelt kérdés
Ti nem is akartok párt magatoknak,vagy csak ez átmeneti állapot?2013. ápr. 6. 20:58
11/22 anonim válasza:
8-as vagyok, és igaz, akar valaki, de kb csak megtugni, nem komoly kapcsolatra.
én már mindent megprobáltam, de semmi.
12/22 anonim válasza:
Kérdező, és Wowon miért van ennyi szingli?
13/22 anonim válasza:
A kérdés nagyon jó sőt fenomenális. A helyzet az hogy valóban vannak a netes ismerkedésnek buktatói viszont itt az esetleges kérdésekre adott válaszok alapján az emberről soksok dolog kiderül. Aki páratlan akarom mondani pártalan meg próbál ismerkedni ahol csak tud vagy nyitott lenni persze nem görcsösen. Nem általánosítva de a vléeményem az hogy leáldozóban van a csevegős levelezős társkeresős oldalak ideje és itt mondjuk az a hasznos hogy aki normláisan használja az oldalt vláaszt kaphat illetve segíthet másoknak.
14/22 A kérdező kommentje:
13-as,nem tudom mi az a wow.bocsi.
2013. ápr. 6. 21:15
15/22 A kérdező kommentje:
Mellesleg csak ez a kérdés ihletett:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__42066..
2013. ápr. 6. 21:17
16/22 anonim válasza:
Én például sajnos nem találok senkit magamnak...Lehet azért,mert túlságosan is kedves vagyok a csajokhoz..Legtöbb lány a parasztokra bukik :/ Innentől kezdve esélytelen.
17F
17/22 anonim válasza:
Akinek párja van, az nem itt ül :D
szerintem itt várják a "megváltást" a legtöbben.
Persze vannak kivételek
18/22 anonim válasza:
Ó Keresztúrunk, vessél véget háborúknak s éhezésnek s kik mohón ülnek elkölthetetlen hatalmas vagyonon, ahelyett hogy egy részét szétosztanák az éhezők között adjál nekik olyan büntetést ami itt a Földön nem lehetséges, és teremtsél nekünk józan állapotban százszor jobb hangulatot, mint amit az ital tud adni, (lásd kik vissza jöttek klinikai halálból, lelkileg mint össze lettek szinte törve......) a szerelem meg egy sokkal mélyebb dolog mint hogy, "te egy csinos és kedves csaj vagy, jó leszel nekem" kategória, napá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!