Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem össze magam, hogy legyen végre valakim?
"Te meg nem akarod elfogadni erre elkezd leribancozni meg méreget... szerintem ez egy zavart elme."
Igen, van ilyen. Nem igazságos, de vhol akkor is érthető.
"nagyon nem a külső miatt utasítom el."
Dehogynem. Ha jól nézne ki, adnál neki esélyt. Minden nő így működik.
"de elég szelektíven olvasol és mindent erre a marhaságra hegyezel ki."
Mert nektek csajoknak csak a külső számít, még ha nem is tudjátok magatokról. Ha elég jól néz ki a pasi, minden belső hibát megbocsátotok neki. Ha nem, akkor pedig kerestek vmi egyéb hibát benne, amire ráfoghatjátok, h miért nem kell.
"Hiába nézel ki jól ha valami nem stimmel veled fejben azt többnyire kiszúrjuk és kerülünk mint a romlott konzervet."
Erre is számtalan ellenpéldát láttam már. Aki jól néz ki, az le se tudja vakarni a csajokat magáról, bármennyire nem százas.
"Elsőre nem tetszettél lehet huszonhatodszorra már igen, csak keltsd fel az érdeklődését és lássuk a fejlődést."
Mivel nektek csak vonzó külsővel lehet felkelteni az érdeklődéseteket, így elég valószínűtlen, h ha elsőre nem sikerült, huszonhatodszorra sikerülni fog.
"Imádjuk ha valaki azért tesz meg valamit egyértelműen, hogy megszerezzen minket."
Na ez is bizonyítja, h nőként mennyire nem ismered magad. Az ilyet ti idegesítőnek és szánalmasnak tartjátok. Nektek az kell, aki nem mutat érdeklődést, v legalábbis nem viselkedik egyértelműen.
Mert arra nem látsz számtalan ellenpéldát, hogy nem túl szép emberek is mindenféle kapcsolatban vannak egymással?
A többit nem kommentelem mert a szelektív olvasási szint nálad OVER 9000!!! kb ugyanazt leírhatom mint az előző kommentembe amiből te nem sokat értettél meg szerintem.
Felém aki nem mutat érdeklődést az nem ismer meg kb soha. Annál kevesebbet vagyok egy helyen plusz tényleg nem az vagyok aki meghódított volna eddig bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!