Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ribi nőszámba vehető, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ribi nőszámba vehető, ha megkérdezik, hogy van-e valakim?

Figyelt kérdés

2013. márc. 12. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
igen. ha van kit szúrnod, az már fél siker
2013. márc. 12. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
nem értem az összefüggést, de biztosan...
2013. márc. 12. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Ku.rvából lesz a legjobb feleség! De pontosan nem értettem a kérdést.
2013. márc. 12. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lényeg ( ha Nőként tekintek rád), hogy hány sráccal/pasival/f@sszal voltál együtt, és ha csak élvezetért tetted. Jól tetted!:)
2013. márc. 12. 20:38
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Nőnek mint nemnek nem kell ráutaló magatartással bizonyítania hogy ribanc maga a Nő szinonimája a ribanc szó..ezzel ne fáradj..
2013. márc. 12. 20:39
 6/15 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert a közvélemény nem tartja nőnek a ribiket, nem jár ki nekik az a tisztelet, mint egy pasijait megválogató nőnek.
2013. márc. 12. 20:40
 7/15 anonim ***** válasza:

ma 20:39

gondolom egyedülálló vagy

2013. márc. 12. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Most te tartod magad ribinek, és azt kérded h egy pasi tljes nőként fog e rád tekinteni, avagy te vagy a pasi és egy ribiről nem tudod elképzelni h az nő lehet.
2013. márc. 12. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
a Nőknek az élet semmilyen területén nem jár tisztelet miért is járna?egy dologra használhatóak azon kívül életképtelen hulladék mind..ne menjünk messze vegyél csak egy kerékcserét gépkocsin ...vezetni közlekedni azt akarnak de kereket cserélni vagy elméletben felfogni hogy mi is történik vezetés közben az már nem megy..folytathatnám napestig..elbaxott meleg lyuk semmi más..
2013. márc. 12. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
20:40 ne fáradj azzal hogy gondolkodsz..ezen negatív gondolataimat nem osztom meg olyan helyzetben ahol a személyem azonosítható lenne..mivel ezen forum anonim és alkotmányos jogom a szólásszabadság...ok?ne találjál ki magadnak..
2013. márc. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!