Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem össze magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem össze magam, hogy legyen végre valakim?

Figyelt kérdés
Kosár kosár hátán,már tényleg nincs önbizalmam.Tudtam eddig is magamról,hogy csúnya vagyok,de ezek a folyamatos kudarcok betesznek.Nem a legszebb lányok kellenének,hanem egy igazi társ,hosszabb kapcsolatra.Hogyan győzzem meg magam,hogy próbálkozzak még?Vagy hagyjak egy kis pihenőt?
2013. ápr. 6. 20:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

rakd ki a fizimiskád egy társkereső oldalra és várj a csodára.

különböző ízlések léteznek, emiatt szinte biztos, hogy valaki nem tart csúnyának. és ha épp meglátja az adatlapod, máris kész a csoda :)

2013. ápr. 6. 20:35
 2/22 anonim ***** válasza:

1! igaza van

fiatal vagy próbáld ki a társkeresőt, nekik ált bejön N

2013. ápr. 6. 20:39
 3/22 A kérdező kommentje:

:)

Nem értitek a lényeget,ezek szerint.

A csalódást nem akarom újra és újra:)

Eljönnek a csajok,de szerintem csak szánalomból,és ez a baj.Inkább mondja meg előre,hogy nem,és kész.

Úgy nem bántó..

Amúgy már annyira nem is vagyok fiatal:)

23F:)

2013. ápr. 6. 20:41
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha csúnya vagy, akkor jobb ha nem is próbálkozol, úgy legalább nem fogsz csalódni.
2013. ápr. 6. 20:45
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2013. ápr. 6. 20:47
 6/22 Zsuzskah válasza:

1. Higgyél magadban!

2. Kezdj el sportolni!

3. Légy pozitív és határozott!

4. Légy nyitott és türelmes, aztán majd csak összejössz valami rendes csajjal

:)

2013. ápr. 6. 20:47
 7/22 anonim ***** válasza:

Hát én még olyat nem hallottam, hogy társkeresőn valakire szánalomból kattintanak, szánalomból írnak neki és szánalomból találkoznak vele, CSAK azért, hogy utána kikosarazzák.

és amúgy ne csak egyetlen viszonylag jól sikerült fotót rakj ki. több képet kell feltölteni magadról, ami alapján jobban össze tudja rakni az érdeklődő hölgyemény, hogy a valóságban hogyan is nézel ki. Így elkerülheted az első randis illúzióromboló csalódásokat.. vagy legalábbis leredukálhatod :)

És 23 éves rohadtul nem öreg!!!!!!!!!!!!! én is annyi vagyok (férfi), de én épp még túl fiatalnak érzem magam..

2013. ápr. 6. 21:06
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem társkeresőről jönnek el szánalomból...Nem próbálkoztam még ott:)
2013. ápr. 6. 21:09
 9/22 A kérdező kommentje:
Mellesleg lehet,hogy az a baj,hogy már komolyabbak a terveim,nekik még nem.Nem tudom....Nekem már hiányzik egy gyerek:)
2013. ápr. 6. 21:11
 10/22 hyatt ***** válasza:

Miért kaptál kosarakat. A jaj mert nem vagyok százorszép marhaságot most próbáld meg ignorálni.

Mi az amit minden alkalommal csinálsz mikor megpróbálsz valakivel összejönni?

2013. ápr. 6. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!