Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem össze magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem össze magam, hogy legyen végre valakim?

Figyelt kérdés
Kosár kosár hátán,már tényleg nincs önbizalmam.Tudtam eddig is magamról,hogy csúnya vagyok,de ezek a folyamatos kudarcok betesznek.Nem a legszebb lányok kellenének,hanem egy igazi társ,hosszabb kapcsolatra.Hogyan győzzem meg magam,hogy próbálkozzak még?Vagy hagyjak egy kis pihenőt?
2013. ápr. 6. 20:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem kosár,csak leginkább a legyünk barátok dolog van:)
2013. ápr. 6. 22:49
 12/22 hyatt ***** válasza:

te írtad hogy kosár/kosár hátán. Legyünk barátok az kb azt jelenti hogy bejönnél amúgy de megvárom, hogy leszálltak e a golyóid végre. Addig itt leszel a környéken nekem az jó...

Nem tud a lány mit kezdeni veled alapból - megsúgom a legtöbb lány ilyen - elvárja hogy te tudj vele mit kezdeni. Ha te nem tudsz akkor jó leszel. A csajok nem szeretnek többnyire irányítani. Manipulatív dögök vagyunk, ha van benned nehezen viselhető jellemvonás azt szeretjük megpróbálni megjavítani.

A töketlenség nem ilyen. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, illetve nem is szeretünk. Legyél merész és szemtelen. Ne lehessen a sarokba küldeni egy pattintásra.

2013. ápr. 6. 23:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,megpróbálom nem kimutatni,szerencsére nem is szoktam.:)Mosolygok hozzá,csupán nem folytatom a próbát,de máskor fogom:)
2013. ápr. 6. 23:32
 14/22 hyatt ***** válasza:

Ne mosolyogj többet hozzá. A looserek mosolyognak olyankor amikor mérgesek valójában. Ne legyél megjátszós. Ha valamit akarsz szerezd meg és ne hozz kompromisszumokat.

Kezdetben csinálj pár tervet és vidd véghez, majd belejössz hogy te tervezel és irányítasz.

2013. ápr. 7. 00:40
 15/22 anonim ***** válasza:

"Legyünk barátok az kb azt jelenti hogy bejönnél amúgy de megvárom, hogy leszálltak e a golyóid végre."

Nem. Ez pont azt jelenti, h belsőre rendben vagy, de nem nézel ki elég jól.

2013. ápr. 7. 09:57
 16/22 hyatt ***** válasza:

Ezzel mentegetőzöl mindig amikor valami nem jön be?

Persze, gondolom könnyebb a tudat ha azt mondod azért, mert nem nézek ki jól.. igen mert ez egy olyan dolog ami tőled független, leülhetsz és picsoghatsz egész nap rajta... míg ha bevallanád, hogy a gond ami miatt nem kellek az az: hogy úgy nyafogok mint egy hatéves kislány, affektálok, mindenkinek behódolok vagy egyszerűen idegesítő és unalmas vagyok, a humorom meg egy kalap kaki... na az már gáz mert ezeken változtatni is tudnál...

Elárulom nagyon kicsi az a "jólkinézési" halmaz amiből egy fiú azért esik ki mert nem jön be külsőre és már az idegesít ahogy kinéz. Nagyon nagyon kicsi.

2013. ápr. 7. 23:50
 17/22 anonim ***** válasza:

hyatt, nézd meg ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Itt a kérdező 10 pasiból 6-ot visszautasított pusztán a külseje miatt, esélyt sem hagyva, h megismerje őket, és azután ítélkezzen. Ráadásul saját tapasztalataim szerint ez még elég jó aránynak számít. De még ha ebből indulunk ki, akkor is az van, h ha az átlagnál rosszabbul nézel ki, nincs esélyed nőt találni.

2013. ápr. 8. 08:09
 18/22 hyatt ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy ez egy társkereső oldalról szól? A fotókat nézed meg!!! Mi más alapján döntenél? Mégis mit vársz? Hogy majd szerelembe esel pár odarittyentett szöveg után?

Az ilyen oldal olyan mint a húspiac. Aki szimpi a képen az jöhet. Mint lány kapsz vagy egy millió levelet (szó szerint), miért pazarolnád az időd arra aki nem tetszik a képen? Mert érdeklődött? Egy idő után a hócipőd lesz tele úgyis az összessel. Ahogy itt is írta a lány tök kiszámíthatatlan. És tényleg az + kínos is mint állat.

Nem így lesz úgysem a hódítás. Nézz ki egy lányt és próbáld meg megszerezni, de ne ilyen "elnézést hogy élek, ha megengeded, hogy járjak veled én majd szép csendben imádlak..." és nem is a "hülye ribanc vagy, pofán verlek ha valami nem tetszik" ez egyik se jó. Az idegeire megy az embernek mind a kettő!

Van aki betoji az elsőt nyomja sokáig - majd megkeseredik - és átvált a másik végletre.. marha jó. Gratulálok hozzá!

Hogy szerzel meg egy csajt mégis? Odamész lepattint, vagy százszor, de te lelményes vagy és leveszed a lábáról. Nem? Vagy nálatok ez nem így megy, csak az én barátaim tudják ezt?

Csajt úgyis élőben szerzed meg, ha meg neten akarsz csajozni menj és csináltass egy-két profi fotót vagy legyél találékony a sajátoddal. Nekem is voltak olyan ajánlataim az életben amikor udvariasan megkérdezték lenne e kedvem járni... hát... erre mit mondjak mégis?? Nincs kedvem... Miért lenne? Adtál rá okot?

Akikkel jártam soha egyik nem kérdezgetett, nem voltak mérföldkövek. Egyszerűen csinálta, történtek a dolgok. Ez olyan nehéz? - és nem bántásból kérdezem, de azok a srácok akiket utáltok mert van nőjük (független attól hogy néz ki a gyerek) ezt csinálja általában, nem? Persze nálunk is vannak elvetemült arcok, de azokat egyszerűen nem kell bevenni a kalapba. Mellesleg szerintem kitartással ők is megszerezhetőek.

De nekem úgy tűnik, ha annyit mondasz a srácnak a bénázására, hogy "bocs ezen még dolgozz kicsit", rögtön elrohan hisztizve meg ribancozva... mit vársz?

2013. ápr. 8. 20:20
 19/22 anonim ***** válasza:

"Azt ugye tudod, hogy ez egy társkereső oldalról szól? A fotókat nézed meg!!! Mi más alapján döntenél?"

Gondolom lány vagy, különben eszedbe jutna, h esetleg a bemutatkozó szöveget is át lehetne futni, és az alapján, meg a levél stílusa alapján ítélkezni.

"Nézz ki egy lányt és próbáld meg megszerezni, de ne ilyen "elnézést hogy élek, ha megengeded, hogy járjak veled én majd szép csendben imádlak..." és nem is a "hülye ribanc vagy, pofán verlek ha valami nem tetszik" ez egyik se jó. Az idegeire megy az embernek mind a kettő!"

Aki jól néz ki, annak ezek is bejönnek. Aki nem, annak pedig más sem.

"Hogy szerzel meg egy csajt mégis? Odamész lepattint, vagy százszor, de te lelményes vagy és leveszed a lábáról. Nem?"

Nem. Ha elsőre nem tetszem egy lánynak, később se fogok.

"Akikkel jártam soha egyik nem kérdezgetett, nem voltak mérföldkövek. Egyszerűen csinálta, történtek a dolgok. Ez olyan nehéz? - és nem bántásból kérdezem, de azok a srácok akiket utáltok mert van nőjük (független attól hogy néz ki a gyerek) ezt csinálja általában, nem?"

Nem. Azt csinálják, h jól néznek ki.

"De nekem úgy tűnik, ha annyit mondasz a srácnak a bénázására, hogy "bocs ezen még dolgozz kicsit", rögtön elrohan hisztizve meg ribancozva... mit vársz?"

Jogos v nem jogos, meg lehet érteni. Olyan miatt utasítod el, amiről nem tehet (külső), érthető, h rosszul esik neki.

2013. ápr. 8. 20:50
 20/22 hyatt ***** válasza:

Nem, nem lehet megérteni. Én a hisztiző pasi felett nem tudok napirendre térni. Mit kezdenék vele? Mit jogos? Pasi előadja magát mint egy nyuszi hogy mekkora arc, nem szimpatikus elsőre, de ő azért rád akarja erőszakolni, hogy az ő "olvasójegyével" váltsatok ki néhány "könyvet". Te meg nem akarod elfogadni erre elkezd leribancozni meg méreget... szerintem ez egy zavart elme. Nem nagyon szeretném, ha bezsákolnának másnap... nagyon nem a külső miatt utasítom el. Feláll a hátamon a szőr az ilyentől már megbocsáss... de elég szelektíven olvasol és mindent erre a marhaságra hegyezel ki. Ha nem vagy szép legalább ne legyél flúgos! :D úgy tényleg igazi kihívás a dolog mert még a kapcsifüggők is kerülnek.

Nem tudom ez egy személy itt vagy van egy ilyen klub akik telekommentelik a kérdéseket, hogy ők milyen nagyon nem szépségesek és a világ igazságtalan velük.

Ezzel hódítjátok meg a lányt vagy mi?

Nem. Hiába nézel ki jól ha valami nem stimmel veled fejben azt többnyire kiszúrjuk és kerülünk mint a romlott konzervet. Tök mindegy, hogy nézel ki, a fene sem akar egy pszichopatával nyomulni. Én a magam részéről legalább is kihagynám.

Társkeresőn a jellemzés segít az első téma kiötlésében, már ha én akarok írni egy pasinak. De miért is akarnék amikor napi 6-7 kifejtős üzenet meg jelölés érkezik, egyik sem valami csábító, de gondolom nem vagyok elégé netes románcra kattanva, erről kérdezz meg valakit akinek bejött a dolog, ő jobb tanácsokat fog adni hogy hogyan csináld.

Kaptam egy csomó levelet ilyent pl: "Szia" meg "Szia lenne kedved megismerni"... mivel e mellett volt bőven olyan aki kérdezett is illetve chaten írt (azon a társkeresőn volt ilyen is) inkább azokra válaszolgattam. Aztán meguntam mert teljesen érdektelen és unalmas volt az egész. (pl leírogatni mindenkinek hogy mit tanulok, milyen zenét szeretek...stb a hatodik után nincs hozzá kedved)

Titok: Mi lányok fenntartjuk a jogot mindig minden körülmények között a véleményünk megváltoztatására, anélkül, hogy ezt bárkinek megindokolnánk. Elsőre nem tetszettél lehet huszonhatodszorra már igen, csak keltsd fel az érdeklődését és lássuk a fejlődést. Imádjuk ha valaki azért tesz meg valamit egyértelműen, hogy megszerezzen minket.

2013. ápr. 8. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!