Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem válhat ez az álom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válhat ez az álom valóra? Miért nem képes egy lány sem szeretni egy csúnya, de kedves fiút?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy lánnyal együtt voltunk, csókolóztunk, kézenfogva sétáltunk, olyan valósnak tűnt, amikor felkeltem tudatosult, hogy sajnos csak egy álom volt. Elég gyakran álmodok hasonlót, ami nem is csoda, hiszen inkább érzelmes, folyton szerelemre, barátnőre vágyó srác vagyok. Sajnos a külsőm miatt egy lány sem tud megszeretni, hiába vagyok kedves velük.
2013. ápr. 6. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előzőhoz hozzátéve a belsőleg próbáltam megismerni a lányt, nem vagyok egy álompasi, elég ronda vagyok. A társkereső oldalak is a szépeknek van kitalálva.
2013. ápr. 6. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Fotót kérnek minden hová. Elég reménytelen társkereső oldalon is keresni.
2013. ápr. 6. 20:50
 13/15 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem a külső számít! Ne általánosítsatok minden lányt. Jó én is belátom, hogy töbnyire mindenki azt nézi de ha tényleg nagyon kedves vagy, jófej, lehet veled hülyéskedni hidd el találsz olyan lányt aki megbecsüli ezt, csak jó helyen kell keresned!:)
2013. ápr. 7. 14:04
 14/15 anonim válasza:

Ja és szívesen nézek rólad képet ha gondolod. Segíteni is segítek ha tudok!:)

~utolsó:)

2013. ápr. 7. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Valóban nem a külső számít elsősorban. Ha van elég lóvéd, minden ujjadra jutna azonnal 4-5 csaj.

Ismered a mondást...kövér pasi sportkocsiban aranyos maci. Kövér pasi sportkocsi nélkül ronda dagadt hájpacni.

2013. ápr. 16. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!