Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfitársaim, miért féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, miért féltek annyira (többségben legalábbis) a nőktől?

Figyelt kérdés

NEm tud bántani,max vissza utasít.

Ez olyan nekem,mint ha félnék a párnámtól...

2013. ápr. 5. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Figyelj ez valahol természetes van akin nem lehet változtatni , van hogy az ilyen emberek akár nő akár pasi, még nem is kezdeményeznek de már cikizik őket ésatöbbi.

A legtöbb embernek ez még gyerekkorban kezdődik és sokaknak rányomja ezt a bélyeget az egész hátralevő életükbe.

2013. ápr. 5. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem félek, hanem rettegek a lányoktól. Már bele is törődtem, hogy nem lesz soha több barátnőm, egyedül élem le a kis életem :)

Megesik az ilyen...

2013. ápr. 5. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, engem pont egy szerénynek látszó, magát művész lélek csajnak mutató (utólag derült ki róla, hogy csak annak mutatta magát!) nő vert át egy buliban rendkívül ocsmány módon, kis híján alkoholistát csinált belőlem!

Lelkileg rendkívül nagy sebeket tudnak ám okozni a csajok!

2013. ápr. 5. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert sokunknak többé-kevésbé meghatározó az önképe szempontjából, hogy hogyan viszonyulnak hozzá a nők. A mai feminizált társadalomban ez hatványozottan igaz, mert míg régebben teljes értékű férfinak számítottál, ha volt egy tisztességes munkád, és ez ma már korántsem elég. Hipergámia van, a nők nagyrésze (amelyik válogathat) a legsikeresebb férfiakat keresi, ezért sok férfi önértékelése komolyan sérül a szocializációja során. Ez aztán kihat a későbbiekben is, minden visszautasításban saját értéktelenségét látja beigazolódni, még ha objektíve egyébként értékes ember is.

Szerencsés ember vagy, ha a te önképed nem függ ettől, és nem érint meg a visszautasítás.

2013. ápr. 5. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert (nem túl szerencsés módon) az emberek többsége külső dolgokhoz, személyekhez, körülményekhez köti az önbecsülését, pl. a másik nem visszajelzéseihez. Ezért félnek a negatív reakcióktól, hiszen ők nem tartják önmagukat értékesnek, csak akkor képesek erre ideig-óráig, ha másoktól validációt kapnak.
2013. ápr. 5. 23:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Én aztán nem félek tőlük. Ők félnek tőlem, ugyanis olyan ocsmány, undorítóan és gusztustalanul ronda vagyok, hogy még egy mosolyt sem kaptam lányoktól soha. Ennek ellenére 200 próbálkozás felett vagyok, szerintem nem nehéz kitalálni, hogy ennek ellenére még egy randim sem volt hála annak, hogy bűnronda vagyok. Mindegyik lány csak visszautasít, de legalább már hozzászoktam. Sosem lesz barátnőm.
2013. ápr. 6. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!