Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfitársaim, miért féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, miért féltek annyira (többségben legalábbis) a nőktől?

Figyelt kérdés

NEm tud bántani,max vissza utasít.

Ez olyan nekem,mint ha félnék a párnámtól...

2013. ápr. 5. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

nem a visszautasitástol félünk,

hanem hogy lelkisérülést okoz,mert az maradando sérülés is lehet,és ehhez a nők nagyon értenek: pl: összejössz vele minden tök jo majd szo nélkül lelép.vagy megcsal,stb.

2013. ápr. 5. 20:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Engem is hagytak már el,még sem okozott maradandót...Egy ideig fájt,aztán egyre kevésbé,majd elmúlt.
2013. ápr. 5. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
nem kéne félniük, ha még ismeretlenül visszautasít az nem olyan bántó szerintem. én mondjuk nem tudom mért tűnök ijesztőnek, de ők tudják
2013. ápr. 5. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
És ezt most minek írod ki? Mi értelme van ennek? Te leszel majd a Randiguru aki megfogod ezeknek a töketleneknek a kezét és elviszed őket csajozni? Erősen kétlem.
2013. ápr. 5. 21:03
 5/16 anonim ***** válasza:

Igazából én nem merek kezdeményezni, mióta eléggé pofára estem kétszer egymás után...Valahogy nem az igazi azóta..Pedig több lány mondta,hogy helyes vagy, vicces, kedves velük..De valahogy mégis bennem van az az érzés,hogy megint pofára esek..

17F

2013. ápr. 5. 21:04
 6/16 anonim ***** válasza:

Max visszautasít... Tudod a férfitársaid 95% sem olyan kemény beképzelt kőszívű p*cs, mint ahogy azt a legötbben gondoljátok. TÉNY, hogy próbáljuk ezt mutatni, de akkor sem így van.

Egy visszautasítás, komoly negatív érzelmeket vált ki bennünk. Nekem volt olyan, hogy honapokig elment a kedvem a csajozástól. Beleéltem magam, mert adott 1-2 bíztató jelet, majd közölte, hogy legyünk inkább barátok. Vagy ránk se hederít. Ez qrva sz*r érzés. Nincs kedvünk csalódni, nincs kedvünk bánkódni... Ez sztem érhető. A barátaink és a sör nem utasít vissza, ezért tőlük nem főlünk. :)

2013. ápr. 5. 21:04
 7/16 anonim ***** válasza:
egy lány meg nem is igazán kezdeményezhet, ha mégis megteszi, sokkal durvább a visszautasítás
2013. ápr. 5. 21:06
 8/16 A kérdező kommentje:

4. nem,csak próbálom megérteni őket,de nem sikerül...

Engem is utasítottak vissza,attól tartok nem vagyok egy nagyon jóképű ember...

De nem okozott ez nekem se lelki sérülést,se traumát,még csak fel se vettem.

Erre mások itt mesélik,hogy jaj,de fájdalmas dolog ez.

És egyszerűen nem értem,miért.

Hiszen én is utasítottam már vissza,nekem nem tetsző nőt,és fordítva is.Ezen nem lehet megharagudni,vagy magamra venni...

2013. ápr. 5. 21:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, mert van egy olyan típusú ember is aki ezt fél várról képes venni, úgy van vele h "sz@rok rá, van még elég sok nő" Sajna mint láthatod tapasztalhattad kevesen tudják ezt lesz*rom módban kezelni.
2013. ápr. 5. 21:10
 10/16 A kérdező kommentje:
9es,pedig jobban járnának,tényleg rengeteg nő van...Ha nem kellek 1nek,10nek,100nak,kit érdekel?Ezrek vannak.A világon milliárdok.Akkor mit kell úgy kiakadni?
2013. ápr. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!