Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves egyetemista srác párt keres? Hol tegye ezt, ha nem bulizós típus?
Magányos, Budapest környéki, 20 éves, másodéves egyetemista srác vagyok.
Nem az a bulizós minden héten részeg, aki szórakozásból, munka helyett jár egyetemre.
Lassacskán elkeseredve keresném a párom, de nem lelem, sehol e világon...
Föleg korombeli és persze idősebb/ fiatalabb, akár felsőoktatásban tanuló, akár máshol tanuló, dolgozó csajszik véleményére lennék kíváncsi, hogy hol lehet megismerni Őket a "híres" egyetemista bulikon kívűl :)
6., te kezdd el élni az életet!
Találj hivatást, kötelességeket, hobbikat, szűk, de összetartó baráti kört. Vedd komolyan a dolgokat, és találj normális kikapcsolódást, nem az éjszakán át tucctuccra ugrálást!!
Ez az élet.
Kérdező, olyasmi vagyok lányban.
Nem szeretem az ivást és az ivós helyeket. Éjszakázni se szeretek, nem is bírok. Nem szeretem az össznépi banzájokat, mert elvont vagyok, és sok emberrel nem érzem magam jól, és semmi értelmét nem látom erőltetni a dolgot.
Így együttérzek.
Járok jelenleg két közösségbe, egy harmadikat is szeretnék megismerni, és civil környezetvédelmi szervezetnél (NEM a Greenpeace-nél nyugi) önkénteskedek.
De sehol egy pasi, aki tetszene, és a mentalitása olyan lenne, hogy el tudjuk viselni egymást. Mert én nem vagyok hajlandó leadni az elveimből és az elvontságomból, és a másiktól se várhatom el, hogy elfogadjon. Bízom benne, sőt, kb. hiszem, hogy van hozzám hasonló/való.
De néha elkeserítő, hogy még nem leltem meg. :/
20/L
"Találj hivatást, kötelességeket, hobbikat, szűk, de összetartó baráti kört. Vedd komolyan a dolgokat, és találj normális kikapcsolódást, nem az éjszakán át tucctuccra ugrálást!!
Ez az élet."
Miért zárja ki egymást a két dolog?
Nem tudom, de számomra ég és föld a kettő...
De visszafele kérdezem: Miért nem lehet békén hagyni azt, akit ez a fajta túl laza, semmilyen, éjszakai időtöltés nem köt le?
Voltam már párszor és szenvedve vártam az első metrót, vagy hogy legyen, aki velem egy irányban megy éjszakaival.
"eloadason leulsz 1 lany melle azt befuzod"
Talán meglepő, de egy normális egyetemre tanulni jár az ember, előadásra pedig pláne! Ritka bunkó dolog beszélgetéssel zavarni egy előadást! Zavarod az előadót, zavarod azt, aki a közeledben ül, sőt még a kiszemelt csajt is zavarod!
"Találj hivatást, kötelességeket, hobbikat, szűk, de összetartó baráti kört. Vedd komolyan a dolgokat, és találj normális kikapcsolódást, nem az éjszakán át tucctuccra ugrálást!!
Ez az élet."
Van munkám, hobbim, és bulizok is. Barátnőm is van, mi kell még? Azért mert buliba járok, nem én vagyok az ügyeletes hülye, nem ugrálok, meg ilyesmik...
"Talán meglepő, de egy normális egyetemre tanulni jár az ember, előadásra pedig pláne! Ritka bunkó dolog beszélgetéssel zavarni egy előadást! Zavarod az előadót, zavarod azt, aki a közeledben ül, sőt még a kiszemelt csajt is zavarod!"
Ja, mert szunet nincs, meg szemkontaktus, stb... nyilvan nem az eloadast zavaroan csajozik az ember. Amugy meg az ember nem az eloadason tanul, hanem otthon vizsgaidoszakban...
Nem tudom, mi a baj azzal, aki NEM bulizik. A legrosszabb, mikor azt mondják rá rögtön, hogy "nincs élete".
Nem szeretem a légkörét, a túlzott lazaságot, azt, hogy kb bármi megtörténhet, bármikor leihatod magadat és akkor akár nem is tudsz magadról, nem szeretem az éjszakázást, másnap nem érzem jól magam, mert délelőtt nem tudok pihentetően aludni. Nem szeretem az ott levő zenét, hogy tömeg van, hogy mindenki ugrál, hogy nem lehet beszélgetni.
Egy esti, enyhe koncentrálást igénylő társasjáték, egy mozi utána dumával, egy duma röhögéssel, egy lelkizés, egy séta, egy közös fotózás, egy strand nekem sokkal többet ér.
Utána éjfélig vagy éjfél körül hazaérni és éjjel pihentetően aludni, másnap délelőtt és nem délben kelni, és akkor nem ment el egy fél nap. Nekem ez sokkal jobb.
És a buli szerintem esetenként igenis pótlék.
Fura számomra, mikor egy napközben kötelességtudó, érdeklődő, az iskoláját vagy munkáját szerető ember éjszaka átvált "laza partyarccá", ugrál üvölt és általában sajnos le is részegedik.
Most akkor egy laza, nemtörődöm valaki vagypedig kötelességtudó és komoly?
Nem tud lazítani, nem elég neki a lazításhoz egy teaház, egy futás, egy film? Talán valami elintézetlen ügye van? Valami miatt lelkifurdalása?
Vagy szerinte azok a fiatalság kihagyhatatlan élményei, hogy lesmárolta ezt, lesmárolta azt, ide hányt, oda hányt... Mert pl a gimis volt osztályom ilyen volt. Szerintük élményeket hagytam ki. Ők azt mesélték egymás között, hogy hova hánytak meg másnap mennyire voltak sz.rul, ja és mennyit ittak a bulin.
Szomorú ez...
Amúgy elgondolkodtató, hogy a bulikat szeretők közül is sokan vallják, hogy pia nélkül nem tudják elviselni. Egyszerűen mert a diszkó nem is kellemes hely.
Nem az embert minősítem. Van ismerősöm, aki hetente berúg, mégis tudom róla, hogy rendes, és tényleg aranyos, sőt segítőkész, nem használ ki.
Csak nem értem, miért kell a "dorbézolás".
Kedves bulizósok!
Jó alaposan meg tudtok sértődni, ha valaki leszólja a bulizást.
De csak egyszer nézzetek magatokba, hogy ti milyen jelzőkkel illettek minket!!!
Utolsó:
Naggyon kemény. Mintha én írtam volna ezt a szöveget. Jó látni, hogy mások is vannak ilyenek.
Sörözni, kocsmázni mondjuk szeretek, egészséges keretek között... :D
A kérdezőnek meg annyit, hogy nincs értelme görcsösen keresni a párod, abból csak baj meg stressz lesz, a pár akkor jön, mikor nem várod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!