Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tipikus fiú/lány barátság. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus fiú/lány barátság. De én többet szeretnék. Van kiút?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok...Épp beszélgettünk, és valahogy rátértünk a párkapcsolatos témára, és elkezdte mondani hogy mi van vele meg a fiuzással. És egyszer csak azon lyukadt ki, hogy engem barátként szeret, meg nem akar többet, mert többet érek annál...tipikus tudom. A vicc, hogy olyan volt a helyzet, mintha bepróbálkoztam volna nála, csak kikosarazott. Pedig épp, hogy nem ez történt. Szóval csak úgy az ölembe pottyant. Hülyén érzem magam, mert én többet szeretnék tőle, és ezen nagyon szeretnék változtatni. Remélem a barátság fejlődhet szerelemmé is akár. Szerintetek?
2013. ápr. 1. 22:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
lehet tényleg több értelme van...:D csak nem akarom jobban megkedvelni...hogy beleszeressek vagy valami...úgy nehezebb lenne lemondani róla. Miért nem értik meg a csajok, hogy ilyen helyzet nem létezhet :D
2013. ápr. 1. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Ők is tudják ne aggódj, csak ez egy remek lekoptató-módszer.

Kicsit dumál veled, lelki szemetesládának használ aztán annyi.

Látótávolságban tartanám de csak amíg nem megyek ki a vécére hokizni.

2013. ápr. 1. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Látom nem érted fater.Te rontottad el. Barátként közeledtél felé, barátként fogadott el. Rosszul látod a helyzetet, ezt kéne felismerni nem csak neked, sok más embernek is. Más versenyezni a kegyeiért és más barátkozni.

A lányok úgy viszonyulnak hozzád, ahogy te viszonyulsz hozzájuk. Ha udvarolni akarsz neki, akkor ugyan úgy vagy elfogadja az udvarlásod, vagy nem. Ha barátkozásnál is ez van, vagy barátkozik veled, vagy nem akar veled barátkozni.

Legközelebb, ha megtetszik egy csaj, akkor nem barátkozni kell vele, hanem flörtölni, és onnan egyértelmű zöld jelzést vagy pirosat kapsz, nem pedig kósza ármányokat amiket kergetsz.

2013. ápr. 1. 22:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen! Értem! :) Kösz a válaszokat.
2013. ápr. 1. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Te tényleg tartsd észben! Ha tetszik egy csaj, akkor nyomulj rá, ne pedig barátkozz.
2013. ápr. 1. 22:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Most hogy így jobban belegondolok. A volt barátnőm...barátnője. Szóval amíg együtt voltam a másik csajjal, én csak barátkoztam vele, mert ki gondolta volna, hogy ez lesz, de ez már más tészta. Szóval már tudatomon kívül is elcsesztem :D
2013. ápr. 1. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha a csaj akar tőled valamit akkor leszarja, hogy barátkozni akarsz vagy nem.

Akkor azt éreztetni fogja...

Nem csesztél el semmit, de attól függetlenül nyomulhatsz rá ha nem akarsz barátkozni vele tovább.

2013. ápr. 1. 22:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, folytathatja, csak azt mondom, hogy mérföldekkel előrébb járna, ha nem barátkozással kezdte volna.
2013. ápr. 1. 23:03
 19/19 anonim válasza:
Amúgy az a gáz hogy én is egy ilyen kapcsolatban vagyok de lány vagyok,ráadásul együtt is táncolok vele.Mindig egymás mellet vagyunk, meg ő is egyre közelebb jön hozzám.Meg aztán sokat is beszélgetünk Úgy hogy szerintem még szánj rá egy kis időt kb. 1 hónapot. És utána kérdezz rá.
2014. febr. 16. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!