Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? SEGÍTSETEK, kérlek!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SEGÍTSETEK, kérlek!

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akibe 2 éve halálosan beleszerettem. Azóta sajnos nem találkoztunk túl sokat, de mikor találkoztunk nagyon jól éreztük magunkat. Volt már itt nálam is filmet nézni, beszélgetni de az a baj, hogy eddig nem mertem lépni semmit(Ő az első szerelmem, még sosem volt kapcsolatom). Most van barátja (1 hónapja), nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá, de nem akarom tönkretenni sem a barátságunkat (mert, hogy nagyon jó baráti viszonyban vagyunk) sem az Ő kapcsolatát. Viszont mindent el szeretnék követni azért, hogy ha véget ér a kapcsolata, akkor már legyen valami esélyem nála. Mióta ismerem más lányra nem tudtam úgy nézni, folyton csak Ő jár a fejemben és nagyon félek attól, hogy ha bármit is mondok neki erről a dologról, rámehet a barátságunk (Értelmes, rendes csaj, mindent meg lehet vele beszélni). Nagyon szeretem Őt és úgy érzem bármit megtennék érte!

Ő 16/L

Én 16/F

2013. márc. 29. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság soha!!

Kedves Tőled, hogy nem akarod tönkretenni a kapcsolatát.

Igazából nem tutsz mit tenni, szerintem várd meg, hogy mi lesz Neki ebből a kapcsolatból, aztán ha végetér mond el Neki, hogy mit érzel. Addig semmiképpen ne, amíg van barátja..

Légy türelmes!!

Akiknek együtt kell lenniük, azokat úgy is összehozza a sors :D:D hidd el !!

Kitartás! Én szurkolok Nektek!! :))

2013. márc. 29. 20:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Pont ezzel van a bajom, ha véget ér a kapcsolata, akkor sem tudom, hogy hogyan mondjam el neki mit érzek, pont emiatt a félelem miatt nem mondtam még el neki ezt!
2013. márc. 29. 20:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Ne félj, nincs mitől.. megkönnyebülsz majd :)) !!

A magabiztosság és az önbecsülés már félsiker, de télleg gondold át, hogy érdemes-e a barátságból szerelmet kialakítani.. :))

2013. márc. 29. 20:26
 4/14 A kérdező kommentje:
ez részemről már 2 éve (mióta ismerjük egymást) szerelem! Komolyan, nem tudok úgy eltölteni egy fél napot sem, hogy ne gondolnék rá, és minden éjszaka vele is álmodok!
2013. márc. 29. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Remélem lesz rá alkalmad egyszer Neki is ezt elmondani :))
2013. márc. 29. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Már nagyon régen el szeretném neki mondani, de mindig attól félek, hogy ha Ő nem érez irántam semmi ilyen jellegűt, akkor arra rámehet a barátságunk is. Azt pedig nem tudnám elviselni, hogy beszélőviszonyba se legyünk, bele pusztulnék! :/
2013. márc. 29. 20:51
 7/14 anonim ***** válasza:

Elhiszem, én 3 éve reménytelenül szeretek egy fiút.. tudom milyen érzés, és is belehalok :'(

Mindenképpen átkell gondolnod, hogy mit lépsz majd ha egyedülálló lesz!! ://

2013. márc. 29. 20:56
 8/14 A kérdező kommentje:
folyamatosan ezen gondolkodok, de semmi használhatót nem tudok kitalálni! :'( Nem tudnátok segíteni ebben?
2013. márc. 29. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Tippre ez az első "nagy szerelmed" és kb. semmi tapasztalattal nem rendelkezel... Sajnos így nem fogsz tudni semmit sem kezdeni a csajjal...

Járjál egy pár másik lánnyal, szerezz csajozás terén tapasztalatot, anélkül sajnos nem fog menni...

Ha más lánnyal jársz, az pedig nem csak tapasztalat szempontjából lehet jó számodra, mivel így kiderítheted, hogy férfiként számítasz-e neki, vagy annyira a barát zónájában vagy, hogy csak nagyon nagy erőfeszítések árán tudsz onnan kikerülni.

Ha kell valamiben segítség, írj privit...

2013. márc. 29. 21:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, Ő az első nagy szerelmem, de nem tudok más lányra úgy nézni mint akivel komoly kapcsolatot tudnék kialakítani. Ő az egyetlen akit szeretni tudok ÚGY!
2013. márc. 29. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!