Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 24éves lány vagyok és a volt párom (vőlegényem) 30éves.1 hete szakítottunk, nemrégen volt az eljegyzésünk és teljesen boldogok voltunk. Szerintetek mit tegyek?
Kell, hogy várj, várj is meg,
Ne félj, újra visszajövök,
De addig írj, gyakran írj,
Így szerezz egy kis örömöt nekem.
szerintem ha nem mondja el mi baja veled csak bevágja a durcát akkor ő egy éretlen-lelketlen ember
valahol örülj hogy ez most derült ki legalább nem kell válni
tehát lapátot neki ne várj minek
Hát, egyidősek vagyunk.
Csak, én ellenkező nemű.
Most elgondoltam fordított esetben.
Egyszer eljátsza velem a nő, oké... Bár, akkor már nem biztos, hogy tudtam volna hozzá úgy viszonyulni, mint azelőtt.
Eljátsza másodjára, pláne "menyasszonyként".
Ebben az esetben azt az elvárásom, hogy tervezzek vele komolyan és hosszú távon, ezt nem hiszem, hogy tudná teljesíteni.
Esetleg vissza jön, oké. Aztán lesz egy egyerekünk, akkor megint lelép? Esetleg a gyereket is viszi?
Szerintem ez egy kilátástalan jövő kép véleményem szerint.
Én tuti elfelejteném és keresnék olyat, akivel biztosan tudok előrenézni, tervezni és megbízhatok benne, számíthatok rá.
A helyzet a következő. Valaki itt nagyon csúnyán hazudik.
Nem zár le az ember 1 hét alatt egy eljegyzésig, esküvőig
végigjátszott folyamatot. Hogy taccsra vágta magát, szá-
mos oka lehet. De egyet nem osztott meg veled.
Én itt őszinteség hiányát vélem felfedezni, akkor meg már
lőttek neki, örökre.
Nem szívesen mondok ilyet, de hagyd rá... indulj el más
irányba. Persze nem jelenti azt, hogy egyből pasizz be,
de ne várj rá.
Akit eljegyzés után kiraknak az nem kell. Ennyi volt. Ha ezek után még összejössz vele akkor balek vagy.
30F
Az nem lehet hogy megcsalt? :/
Szerintem is hagyd őt, ilyen éretlen emberrel jobb ha nem kötöd össze az életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!