Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri megváltozni egy lány kedvérért? Volt egy barátnőm szakítottunk. Azóta beszélgetünk is, és egyszer már csókolóztunk is. De Ő azt mondta hogy változtassak a dolgokon, ne igyak minden hétvégén, változzak az öltözködésemen.
Ha szereted és téll ilyen alap dolgokat kér hogy ne igyál minden hétvégén ami szerintem egy eléggé alap dolog, a legtöbb kapcsolat gallyra menne ha minden hétvégén inna a srác...
Ameddig a személyiségeden eléggé komoly változtatásokat nem akar csinálni addig szerintem igaz... ez hogy ne igyál minden hétvégén és pl h öltözködj egy kicsit máshogy szerintem totál belefér.
Mindenen azért nem!
Ne légy papucs!
Mert ha elhatalmasodik akkor a csicskája leszel.
3-mas vagyok.
Alkoholon leadhatsz igen.
De egy kapcsolatban kompromisszumok vannak, te ezt ő azt változtat.
Olyan h te nyalsz ő szop.
Mondjuk egy szerelemnek az az alapja, hogy ne akarj változtatni a másikon. Meg hát úgyse nagyon lehet... Majd rájön a barátnőd :)
Az ivásból nyugodtan leadhatsz, de inkább a saját kedvedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!