Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri megváltozni egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri megváltozni egy lány kedvérért? Volt egy barátnőm szakítottunk. Azóta beszélgetünk is, és egyszer már csókolóztunk is. De Ő azt mondta hogy változtassak a dolgokon, ne igyak minden hétvégén, változzak az öltözködésemen.

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megéri e, Ti változattok már meg valaki miatt??? Megéri?
2012. nov. 5. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha csak ennyit takar a változás, akkor megéri
2012. nov. 5. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted és téll ilyen alap dolgokat kér hogy ne igyál minden hétvégén ami szerintem egy eléggé alap dolog, a legtöbb kapcsolat gallyra menne ha minden hétvégén inna a srác...

Ameddig a személyiségeden eléggé komoly változtatásokat nem akar csinálni addig szerintem igaz... ez hogy ne igyál minden hétvégén és pl h öltözködj egy kicsit máshogy szerintem totál belefér.

3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenen azért nem!

Ne légy papucs!

Mert ha elhatalmasodik akkor a csicskája leszel.

4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ihatsz kevesebbet.Ennyit megéri.Többet nem!
2012. nov. 5. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha bármin változtatsz, az gyengeség, és papucsként fog kezelni.Tehát nem.
2012. nov. 5. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3-mas vagyok.

Alkoholon leadhatsz igen.

De egy kapcsolatban kompromisszumok vannak, te ezt ő azt változtat.

Olyan h te nyalsz ő szop.

2012. nov. 5. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Ezzel a dologgal én is így vagyok, ha én is változattok akkor ő is... Mondjuk van még sok minden, a stílusomon, mert ne szarjak már le mindent, meg hogy ne beszéljek meg mindent a testvéremmel.
2012. nov. 5. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy szerelemnek az az alapja, hogy ne akarj változtatni a másikon. Meg hát úgyse nagyon lehet... Majd rájön a barátnőd :)

Az ivásból nyugodtan leadhatsz, de inkább a saját kedvedért!

2012. nov. 5. 20:22
 9/9 TOMAtm ***** válasza:
nem.ha ezek miatt szakított,akkor tök mind1 h nem iszol e egyátalán se többet,vagy más göncöket veszel e fel.ezek apróságok,csak valamire fognia kellett h kidobott....
2012. nov. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!