Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 24éves lány vagyok és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztykécske kérdése:

Én 24éves lány vagyok és a volt párom (vőlegényem) 30éves.1 hete szakítottunk, nemrégen volt az eljegyzésünk és teljesen boldogok voltunk. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Leszámítva apró vitákat. És szombaton még nagyon szeretett, meg csókolgatott, ölelt meg tervezett velem, vasárnap délelőtt meg hazahozta cuccaimat. Jó néha vitáztunk hülyeségeken. De azt mnodta hogy kiábrándult belőlem és nem akar hazudni vagy kihasználni és inkább szakít. Utána én elmentem hozzá megbeszélni az egészet de nem volt rá hajlandó. Aztán másnap küldtem neki emailt, hogy beszéljük át és azt írta, hogy lezárta az egészet és túl van a kapcsolatunkon. Felhívtam utána és kérdeztem tőle, hogy örökre vége akkor. Arra nem mondott semmit sem. Aztán azóta 1 hete nem beszéltünk. én nem hívtam és ő sem. Beszéltem a haverjaival és mnodták hogy egész hétvégén tacsra vágta magát. Meg nem volt jó kedve. De nem akar beszélni nekik a kapcsolatunkról és hogy mi barátok maradtunk. Bár erről még én sem tudok.1 évvel ezelőtt ugyanez volt de aztán kibékültünk 1 hónapra rá de már akkor elkezdett hívogatni, meg naponta többször beszéltünk. Most meg aztán nem keressük egymást. Mit tegyek? Lesz még jövője a kapcsolatunknak, elvégre nemrégen volt eljegyzésünk.Szerintetek mit tegyek? várjak ne várjak????

#Ha tudtok kérlek segítsetek
2013. febr. 25. 23:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hétvége óta törtnétek dolgok.......

A volt vőlegényem egyik embernek nem mondja hogy együtt vagyunk, titkolja másnak pedig mondja.... szerintetek értelmes?

nem tudom mi lesz.....

bizonytalan vagy mit akar?

2013. febr. 27. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!